Slopestar

Hvem er Slopestar?

Slopestar, danskernes nye skirejsebureau. Slopestar er startet af personer med mange år fra branchen og er dermed nogle rigtige skientusiaster. Derfor søger de for en service i høj klasse, når du skal booke din næste skiferie.

De har en tilgang der hedder ”de ønsker at levere markedets billigste skiferier”.

Med 14 forskellige rejsemål, hvor de 7 af dem er at finde i Østrig og de andre 7 er at finde i Italien. Alpelandene er kendte for deres kæmpe områder, lange skisæsoner og stort udvalg af muligheder udenfor pisterne i form af mange gode restauranter, kælkebaner og ikke mindst afterskibarer.

Kvaliteten af skidestinationer hos Slopestar, taler for sig selv og som vi ser det er det kvalitet frem for kvantitet.

De har flyafgange fra Kastrup og Billund, samt bus til Italien og Østrig. Man har selvfølgelig også mulighed for at tage egen transport.

Mulighederne for at prøve noget anderledes

Deres samarbejde med lokale bjergguider på deres destinationer, gør at du kan teste dig selv af,  prøve dig af med alt lige fra at klatre på en isvæg til de offpist områder du ikke bare lige selv finder i løbet af en uge. Er du til en lang dag med randonnee, så er det noget de også kan sørge for at planlægge for dig eller din gruppe.

Skiferie i Østrig med Slopestar

Østrig byder på kendte alpebyer som Bad Gastein med Bad Hofgastein i forhaven og Sportsgastein som er offpist paradiset i Gastein området. Saalbach som er den del af Ski Alpin Card sammen med Zell am See danner rammerne for et skiområde som har det hele – Kitzsteinhorn som er kendt for deres black mamba som har et hæld på 63%. St. Anton en del af Arlberger området, St. Anton er en by hvor afterski livet er oppe i topklassen. Herunder har de Wagrain som jo er danskerbyen når vi snakker skiferie for danskere i Østrig. Alpendorf som er nabobyen til Wagrain og har et sammenhængende skiområde, hvor du ikke behøves at tage bussen til den anden by.

Italiensk skiferie med Slopestar

Italien giver dig mulighed for at afslappende stemning, med fantastisk mad og rigtig gode vine. Har i børn med er de nemme at gøre tilfredse med pizza og pastaretter hos de mange restauranter. Når vi snakker Italien og skiløb, så skal man selvfølgelig nævne Canazei som er en del af Superski Dolomiti, som er verdens største liftkort mål på antal km. 1200. Det siger sig selv, du når ikke engang at stå halvdelen på en uge.

Herunder har de destinationer som Livigno, som virkelig har vundet sig frem hos danskerne de seneste år. Passo Tonale et område som har et stort udvalg af pisterne, med god mulighed for at tage mindre børn med til alperne for at stå på ski frem for Norge og Sverige. Champoluc, en destination som for mange er ukendt, men dermed også chance for at opleve et område man ikke har besøgt før. Sauze d’oulx, Sestriere og Cervinia er alle områder som dækker danskernes behov.

Transportformer med Slopestar

Bil
Bus
Fly
FAQ – Spørgmål om Slopestar

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Slopestar et nyt skirejsebureau?

Slopestar blev startet up i starten af 2021. Derfor et af Danmarks nyeste skirejsebureauer.

Sælger Slopestar kun skirejser til Østrig og Italien?

Det er korrekt, Slopestar sælger kun skirejser til Italien og Østrig.

Lokation

 

Strandgade 46A kl

1401 København

 

Kontakt

 

Tlf: 78 72 31 31

[email protected]

 

Online

 

Slopestar.dk

Facebook – Slopestar