Skiferie i Wagrain

Wagrain er en by i Østrig som danskere tager til år efter år, og tager man her til i uge 7 eller 8, så er det 100% sikkert at du kommer til at sidde i lifter med danskere.

Wagrain er kendt for at have det hele, der er massere af restauranter, der er afterskisteder, der er hoteller og skihytter. Området er snesikker fra december til slut marts.

I Salzburger SportWelt er der hele 120 pister, der er 45 lifter og den mest kendte skilift er den stor G-Link, som ligger i Wagrain. Der er i i Wagrain en super fin funslope bande, der er børne bakker i Flachau, der er funpark / snowpark i Alpendorf. Der er gratis wifi i alle kabinerne.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Wagrain:

Fra Wagrain kan man nemt komme til Flachau og St. Johann-Alpendorf.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Wagrain

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Wagrain7 optimized
Wagrain1 optimized
Wagrain4 optimized
Wagrain9 optimized

Priserne i Wagrain

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos salzburgersportwelt.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Wagrain, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Wagrain har super mange spisesteder, der er blandt andet Riverside Pub, Kühberg Alm, Almmonte, Lomardi, Prechtlstadl og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Wagrain, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Skilink
Slopestar
Alpentravel logo
Hoejmark Rejser
onlineski.dk
Sunweb normal
Skiferie.dk normal
dansk bilferie logo
Thinggaard normal
snowtrex normall
Booking.com logo
agoda
hotels.com logo
FAQ – Spørgmål til Wagrain

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor er Wagrain så populært?

Det er et af de større sammenhængende skiområder, der er god afterski i byen, der er flere restauranter – og vigtigst af alt, er nok at der er mange danskere, så det er nemt at falde i snak med andre.

Det betyder også skiskolerne i Wagrain har typisk et par danskere ansatte – som tager grupper med børn. Absolut Park, som er en kendt snowpark grundet størrelsen, ligger i FlachauWinkl og er nem at komme til – her er udfordringer for alle.

Hvor lang er skisæsonen i Wagrain?

Skiområdet åbner – 8. december, 2022

Skisæsonen slutter – 15. april, 2023

Lukningen af sæsonen, kan variere alt efter hvordan vejret opfører sig.

De bedste afterskibarer i Wagrain?
  • Grafenberg
  • Kuhstall
  • Jägerstubel
  • The People’Z
Er Wagrain snesikkert?

Med et gennemsnitligt snefald på ca. 3 meter hver sæson, de sidste 10 år. Er Wagrain bestemt snesikkert, det er en dansker magnet af en destination.

Hvilken lufthavn er tættest på Wagrain?
  • Salzburg Lufthavn – 69 km, ca. 1 time i bil
  • München Lufthavn – 220km, ca. 2,5 time i bil

Det kan altså godt give god mening at flyve til Salzburg, for så at tage transport til Wagrain. I stedet for at køre 1300 km, alt i alt ca. 2600 km. Hvis man er 2 personer, kan det slet ikke svare sig at køre.

Hvilken er den længste pist i Wagrain?

6 km – er den længste piste i Wagrain.

Hvordan fungere parkering i Wagrain?

Det gode ved Østrig, er at der er så mange gratis parkeringspladser. Alle skiområderne hænger ikke sammen, men man kan tage skibusserne, eller vil du gerne et sted hen meget tidligt og være den første på pisten, så tag bilen og hold på parkeringspladsen lige ved liften.

Video fra Wagrain
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Wagrain
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam