Beskyttelse til skiferien

Rygskjold til skisport

Har du ikke et rygskjold, og du prøver dig selv af på snowboard, så er chancerne for at du dropper at stå på snowboard et godt stykke og 30%, det er ikke noget der er bekræftet det er bare min erfaring. Man kan slå sig utroligt meget hvis ikke man beskytter sig selv.

Derfor er det min store anbefaling, at om du står på ski eller snowboard, så synes jeg du skal bruge pengene på at passe på dig selv og en investering i at passe på dig selv, vil være at købe et rygskjold. Se vores 3 bud på gode rygskjold.

Har du et barn og i skal på skiferie, mener jeg også du skal tænke på at få købt et rygskjold til dem, det vil være skandaløst hvis det var en investering på 400.-, det gør at det få nogle knobs der kan følge dem i mange år.

Beskyttelse til skiferien kan købes hos: BNA Boardshop

Salomon rygskjold removebg preview
ezgif removebg preview

Hoftebeskytter til som beskyttelse til park og offpisten

Ikke noget man finder hos mange danske skiforretninger, men noget jeg selv som snowboarder har haft enorm glæde af, alle de gange man sætter dig ned for at lukke bindingen inden man skal til at ride ned af pisten. Det gør bare at dine numse er beskyttet og ikke bliver kold, hvilket er en kæmpe faktor for at du ikke bliver syg under skiferien.

De kan købes fra omkring 3-700kr alt efter hvilken kvalitet du gerne vil have. Vi har lavet en artikel som fortæller meget mere omkring hoftebeskyttere, hvor vi kommer med 3 anbefalinger til et par gode hoftebeskyttere.

vovehals på skiferien?

Når man har kørt røde og sorte, tænker man jo at man er kongen af pisten og derfor søger man mod offpist sammen med dem som har stået på ski hele sit liv. Der glemmer man at tænke på hvad der kan ske ved at man gør det, og hvis man vælger med en fart der hedder 80 km’t.

Mange gør det uden at tænke over konsekvensen der følge en utroligt lang tid efter sådan et styrt.

Derfor, inden du drager dig ud på det helt vilde eventyr og den alt for høje fart. Så lov mig lige at investere i et rygskold og anbefal dine venner at gøre det samme, hvis ikke allerede de har beskyttelse. 

Mangler du inspiration til snowparken, så kan vi anbefale at se X-Games – ved du ikke hvad xgames er, så kan du blive lidt klogere omkring det her.

sunny alps snowboard bigair 38242 1

Hvem laver beskyttelses udstyr til skiferien?

Cairn sort
Burton sortt
Salomon sortt
POC1