Guide til snowboard udstyr

Når man er snowboardere kan ens udstyr godt ligne det samme som hvis man står på ski, i mange tilfælde er det også korrekt der er dog nogle ting man godt kan fra vælge som skier men som jeg ikke vil fravælge som snowboarder. Der findes også jakker og bukser der er lavet specifikt til snowboardere.

Det første hack jeg vil starte med er at man kan få snowboard hoodies, der er tykke i det og vandafvisende, de gør at man ikke behøver at have en stor jakke på, men man kan blot nøjes med at have sin fede vandafvisende snowboard hoodie på.

Hvis man skal ud og finde snowboard bukser, så vælger man nogle der er baggy, altså de sidder mere løst end skibukser, det gør de fordi man bevæger sig mere på et snowboard end fx på ski. Man hopper mere og vender mere rundt. Man kommer længere ned i knæene. Og derfor vil man gerne have nogle snowboard bukser der ikke sidder stramt.

Jeg har skrevet en artikel om beskyttelse på snowboard den kan du ”læse her” – det er nok det vigtigste hvis man vælger at prøve sig af på snowboard. Det jeg kommer ind på i artiklen er crash pant, rygskjold, skihjelm, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere.

Snowboard udstyr kan købes hos: BNA Boardshop

Snowboard støvler removebg preview
ezgif removebg preview

Kun som snowboard udstyr?

Som nævnt tidligere fungere meget af det skiudstyr man har, også hvis man er snowboarder. Vi taler om små fordele ved at vælge det, som betegnes som snowboard udstyr  udstyr til snowboarder. Skal man blot prøve det at stå på snowboarder, synes jeg det er vigtigt at man som minimum har rygskjold på. Synes man så det bliver fedt og man bliver vild med det, så anbefaler jeg at man skaffer sig nogle bukser man kan bevæge sig ordenligt i og ikke mindst et par crash pants.

Populære snowbaord brands

Burton sortt
Bataleon sort
Capita sort
Salomon sortt
Nitro sort