Guide til: Støvlevarmer / støvletørre til skiferien

Støvlevarmer til skiferien er en lille enhed til at holde dine skistøvler eller snowboardstøvler tørre til dagen efter. Støvlevarmeren er designet til at holde skistøvlerne varme i timevis af skiløb og ventetid i koldt vejr.

Støvlevarmer / støvletørre fra Lenz

Hvad er en støvlevarmer?

Støvlevarmeren tørrer støvlerne ud om natten og holder dem varme.

Den bedste måde at holde fødderne varme på under lange kolde dage på pisterne er ved at bruge en skistøvletørrer, bedre kendt som en elektrisk fodvarmer eller opvarmede indlægssåler til skiløb. Dette vil ikke kun gøre dig mere komfortabel hele dagen, men det hjælper også med at forhindre, at der dannes vabler.

Hvordan virker en støvlevarmer?

Jeg brugte en uge af min vinterferie på at stå på ski i sneen. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme, men én ting generede mig virkelig – kolde fødder!

Derfor ville jeg gerne finde ud af, hvad der anses for at være den bedste støvlevarmer til mig selv, og så viste det sig hurtigt, at min bror og søster gerne ville låne min. Lenz skistøvle varmeren fungerer ved at opvarme dine støvler med varm luft fra den integrerede ventilator eller alternativt trække varme fra et indbygget batteri, som kan oplades via et USB-kabel ved hjælp af en hvilken som helst computer strømforsyning (dvs. en bærbar computer) eller via strømstik alt efter hvilken model man vælger. Den opvarmede luft passerer derefter gennem og tørrer støvlen.

Hvorfor har man brug for et sæt støvlevarmere? 

Du skal anskaffe dig et par ski støvlevarmere, så du ikke kommer til at få vabler eller kolde fødder efter din første dag på ski. Du kan finde et sæt helt ned til 200 kr. og dermed koster det ligeså meget som et par varme skisokker i merinould.

Når du får fat i et par, ville du tænke hvorfor har jeg ikke købt sådan et sæt før.

Der er ikke noget mere træls end at skulle i et par våde skistøvler på anden dagen.

Hvem sælger gode ski støvlevarmere?

De fleste skibutikker her i Danmark eller på din ferie destination sælger dem. Du behøver ikke at købe de dyreste, for at få noget der virker. De dyre kan håndtere flere par på en nat, de billige genere ikke så meget luft og kan derfor ikke tørre mere end 1 par i løbet af en nat.

Hvem bruger støvlevarmere?

Det gør familien faren der elsker carving, moren som elsker stabilt skiløb og den unge som elsker park eller offpist. Især dit barn vil være glad for at have tørre fødder, eller i modsætning – du vil nok få at vide hvis de har våde og kolde fødder. Derfor kan det være en god investering for hele familien til skiferien. Hvis man gerne vil undgå vabler og have lange dage på pisten, dermed får du den bedste oplevelse på skiferien. Men sørg for at have gode strømper med varme i, her vil vi anbefale merinould skisokker.

Brug dit sæt skistøvlevarmere til at tørre dine skihandsker

Er du snowboarder hvor man sidder meget på jorden, hvis man sidder og venter. Eller man udfordrer sig selv, så får man altså nogle knobs og ens skihandsker vil være våde til dagen efter hvis man ikke får dem hængt til tørre på radiatoren. Men ligger du dem på radiatoren, kan du opleve dine skihandsker bliver helt stive, det gør du ikke ved at bruge din skistøvle varmere.

Støvlevarmer kan bruges hele året rundt

Er man typen der hiker, køre mountiainbike i skoven, køre cross, går tur med barnevognen eller går på jagt. Så kender man til kolde våde fødder. Dine støvlevarmere som er købt til skiferien får lige pludseligt nyt liv, og bliver en endnu bedre investering.

Hvordan kan jeg holde min fødder varme ude på pisten?

Støvletørre eller støvler varmer som andre kalder den, er den du bruger når du er færdig på pisten altså om aftenen og om natten. Den bruges til at tørre dine støvler så du ikke har fugtige og våde skistøvler eller snowboardstøvler til dagen efter.

Der findes 2 andre typer til at holde dine fødder tørre og varme på skiferien mens du er på pisten – opvarmede indlægssåler og batteridrevne skistrømper med varme. Begge ting kan anbefales, dog vil skisokkerne med varmeelementer fungere bedre ind indlægssåler, da sålerne skal passe perfekt til dine støvler.

Hvem laver gode støvlevarmere til skistøvler?

Lenz logo
Hotronic logo