Skiundertøj

Hvilket skiundertøj er godt? – Skiundertøj laves i mange forskellige former og i mange forskellige prisklasser, dermed svinger kvaliteten os alt efter hvilket mærke du vælger at købe fra. Materialerne er bomuld, syntetisk eller uld, hvor jeg anbefaler uld da det er godt til at transportere sveden væk fra kroppen. Det sidder behageligt.

Et godt bud på et sæt skiundertøj til den almene dansker der skal på skiferie? Det vil være et sæt fra helly hansen du kan købe i din lokale sports forretning. Det får du til en skarp pris hvor de fleste kan være med.

Hvilket skiundertøj er godt til børn? – Tager man sine børn med på skiferie, så skal man også gøre det ordenligt og sørge for at de får en god oplevelse med det, derfor er det vigtigt at de ikke fryser. Skal du ud og købe nyt til ungerne, så sørg nu for at få købt noget som børnene synes er behageligt at have på, da de vokser fra det, så sørg for at de kan bruge til evt skolebrug eller udendørs sport.

Et luksus tip

Du kan få skiunderbukser der går til lige under knæet, hvilket vil sige de ikke går ned i din ski eller snowboard støvle, dermed genere de dig ikke på nogen måde. Jeg gør selv brug af dem og har et par fra peak. Nypris for sådan et par er 600kr. Derfor kaldes det også et luksustip.

Skiundertøj kan købes hos: BNA Boardshop

helly hansen lifa comfort light w p removebg preview
peak performance skiundertørje removebg preview

Pasformen og prisen

Hvordan skal skiundertøj? – Det er vigtigt at dit skiundertøj sider tæt når du er ude på pisten, du skal ikke købe det for stort, men heller ikke så det sidder halvvejs oppe på læggen. Det strækker sig ”ret” meget, så derfor er det også vigtigt du ikke bare køber det, det er vigtigt du prøver det inden du skal afsted på skiferien. Det skal nemlig ikke sidde alt for stramt, men være sådan at du kan gå ned i squat, evt lige tag 10 hver dag inden du skal afsted, så er du også klar til skiferien 😊.

Hvad er prisen på godt skiundertøj? – Du kan få skiundertøj i mange pris klasser, du kan finde et sæt til omkring 100kr. og finde noget til 800kr pr del for skiundertrøje og skiunderbukser. Alt efter kvalitet og holdbarheden og funktionaliteten. Men står du og skal have det billigste på markedet, så vil jeg anbefale at du kigger i Bilka.

Har du et budget, der siger 300kr. for et sæt, så vil jeg bestemt søge mod din lokale sports forretning, da de normalt kører Helly Hansen sættet til 299.-. Det er et sæt som alle kan bruge og det er super behageligt og kan nemt bruges 2-3 dage i streg, hvis du bare lige hænger det op når du kommer hjem fra en lang dag på pisten.

Hvem laver godt skiundertøj?

2117 of sweden
Helly Hansen sort
Salomon sortt
the north face normal