Skilink

Hvem er Skilink?

Skilink er Danmarks nye skirejsebureau – erfaringen fra de ansatte, fortæller dog en anden historie. Skilinks ansatte har mere end 100 års erfaring indenfor planlægning og salg af skirejser til skiglade danskere. At have solgt skirejser siden 1989, siger lidt om erfaringen der ligger bag kollegaerne fra Skilink. Danske og Svenske skiguider på deres destinationer De har skiguider på destinationerne som står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. At have guider på en skiferie, er en fordel når man er på skiferie grundet der kan opstå spørgsmål under en skiferie, det kunne fx være problemer med bolig, det kunne være tabt liftkort, det kunne være om svømmehallen er inkluderet i liftkortet – eller simple ting som at de kunne anbefale en restaurant, give jer en rundvisning på pisterne, de aflevere liftkortet til jer, så i ikke skal bruge tid på at hente det og stå i kø den første dag hvor i skal på stå på ski eller snowboard. Skilink er medlem af rejsegaranti fonden, som er en fordel i forhold til hvis du fx bestiller på udenlandske hjemmesider.
Skilink arrangerer skirejser til Frankrig, Østrig og Italien De har skiferie muligheder til alle de store skidestinationer, om det er Val Thorens som flere gange er kåret som Europas bedste skiområde og har mere end 600 km pister, hvor området er kendt som de 3 dale. Val d’Isere/Tignes som også hedder Espace Killy råder over 320 km pister, har de måske mest frygtindgydende lift, et fantastisk sammensat skiområde som byder på hele 2 gletsjere. Alpe d’Huez er mere end et bjerg i Tour de France, som arrangør af Tommorowland Winter Edtion som er en DJ festival har dette område kvaliteterne til at være et af de bedste skiområder i Frankrig. Byen er stor og der er en del gratis parkeringspladser i modsætning til de andre to byer. Frankrig er særdeles kendt for vinen, fondue, La Folie Douce, højt beliggende byer med ski in/ski out er i højsædet – eller max 3-500 meter til pisten, hvor der også køre skibusser til de dovne. Italien hvor pastaen, pizzaen, god vin, familie hygge i Italiensk stil – hedder områderne Canazei som er en del af dolomitterne og verdens største liftkort med mere end 1200 km pister, Livigno som jo er tax-free hvor du finder mange lækre butikker, Cervinia som hænger sammen med Zermatt som ligger i Schweiz – området byder på noget af det højeste skiløb i hele Europa, eller Sauze d’Oulx som byder på et helt fantastisk skiområder. Du kan finde alle destinationerne som Skilink sælger skirejser til nedenfor. Alperne er kendte for deres store skiområder og fantastiske afterskibarer. Om du ønsker at bo på et skihotel med halv pension eller have jeres egen lejlighed med eget køkken, så i selv kan lave mad. Er i 2 eller 30 personer der skal afsted, så har de helt sikkert det rigtige til jer. Konkurrence dygtige priser Skilink har skarpe priser, hvis vi sammenligner på flere af konkurrenterne her i Danmark. De tilbyder mange af deres rejser med fly, hvor transfer er inklusiv i priser. I alle deres rejser er liftkortet inkluderet i prisen. De har skarpe last minute tilbud og afbudsrejser hvor du kan spare ja helt op til 20%, men vil du bestille en billig afbudsrejse, så kræver det at du er omstillingsparat og klar til at rejse indenfor kort tid.
FAQ – Spørgmål om Skilink

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor mange forskellige destinationer sælger Skilink skirejser til?

23 skidestinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

Sælger Skilink kun skirejser til Alperne?

Det er korrekt de sælger kun skirejser til topdestinationerne i Alperne.

Transportformer med Skilink

Bil
Bus
Fly
Lokation
  Østergade 4, 1 sal 1100 København K  
Kontakt
  Tlf: 70 10 60 52 15 [email protected]  
Online
  Skilink.dk Facebook – Skilink