Skier
Skier

Australien som skiferie destination

Australien er et land som alle skal besøge inden de falder hen, det er et land med så meget unikt som man ikke finder andre steder i verden. Der er vilde strande med krystal blåt vand, der er kænguruer, der er et vildt dyre liv, der er aboriginere, der er store zoologiske haver.

Derudover i når det er sommer i Danmark, så er der jo vinter i Australien, og derfor bliver det muligt at stå på ski om sommeren også. Områderne der er i Australien ligger ikke langt fra Sydney og Melbourne. 

wallabies 411548 1280
Mount Hotham Ski Trail Map 2017

De Mest kendte skiområder i Australien

Hotham – 49 pister er der i området, der er ski in – ski out, byen ligger i 1750 meters højde. Der er 3 mindre snowparker hvor der er rails og hop, det er også muligt at komme til at prøve sig af med offpist.

Perisher – Det er området i Australien hvis du er til freestyle i parken. Der er i højsæsonen op mod 7 snowparks, derudover er der langrendsspor til dem der vil have lidt mindre fart på.

Thredbo – Et større område hvor der er over 50 pister, ligger i nationalparken Kosciuszko. Der er gode stejle pister i området og gode offpist muligheder.

Priserne i Australien

Liftkortet koster mellem 1800-2600 DKK for 6 dage for en voksen.

Skileje koster omkring 450 DKK for 6 dage for en voksen.

Måltid – Et restaurantbesøg koster omkring 120 kr. for en person.

Thredbo Ski Trail Map 2019
FAQ – Spørgsmål om skiferie i Australien

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Australien?

Skisæsonen ligger omvendt i Australien, da vinteren ligger når vi har sommer – det betyder du kan stå på ski i Australien fra juni til oktober.

Hvilke er de bedste 3 skiområder i Australien?
  • Thredbo
  • Perisher
  • Hotham
Kan skiområderne i Australien sammenlignes med alperne?

Nej, skiområderne i Australien er ikke at sammenligne med alperne, Canada eller Japan. Størrelsen af skiområderne kan sammenlignes med flere steder i Norge og Sverige, dog knap så koldt.

SKIOMRÅDER I AUSTRALIEN
Hotham

Hotham

Byen Mt. Hotham ligger i 1750, derfor har man også ski in – ski out.

Læs Mere
Perisher

Perisher

Byen ligger i 1700 meters højde og derfor er du sikker på at udsigten er helt fantastisk.

Læs Mere
Thredbo

Thredbo

Thredbo er placeret i nationalparken Kosciuszko i Australien.

Læs Mere