Australien som skiferie destination

Australien er et land som alle skal besøge inden de falder hen, det er et land med så meget unikt som man ikke finder andre steder i verden. Der er vilde strande med krystal blåt vand, der er kænguruer, der er et vildt dyre liv, der er aboriginere, der er store zoologiske haver.

Derudover i når det er sommer i Danmark, så er der jo vinter i Australien, og derfor bliver det muligt at stå på ski om sommeren også. Områderne der er i Australien ligger ikke langt fra Sydney og Melbourne. 

wallabies 411548 1280
Mount Hotham Ski Trail Map 2017

De Mest kendte skiområder i Australien

Hotham – 49 pister er der i området, der er ski in – ski out, byen ligger i 1750 meters højde. Der er 3 mindre snowparker hvor der er rails og hop, det er også muligt at komme til at prøve sig af med offpist.

Perisher – Det er området i Australien hvis du er til freestyle i parken. Der er i højsæsonen op mod 7 snowparks, derudover er der langrendsspor til dem der vil have lidt mindre fart på.

Thredbo – Et større område hvor der er over 50 pister, ligger i nationalparken Kosciuszko. Der er gode stejle pister i området og gode offpist muligheder.

Priserne i Australien

Liftkortet koster mellem 1800-2600 DKK for 6 dage for en voksen.

Skileje koster omkring 450 DKK for 6 dage for en voksen.

Måltid – Et restaurantbesøg koster omkring 120 kr. for en person.

Thredbo Ski Trail Map 2019
FAQ – Spørgsmål om skiferie i Australien

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Australien?

Skisæsonen ligger omvendt i Australien, da vinteren ligger når vi har sommer – det betyder du kan stå på ski i Australien fra juni til oktober.

Hvilke er de bedste 3 skiområder i Australien?
  • Thredbo
  • Perisher
  • Hotham
Kan skiområderne i Australien sammenlignes med alperne?

Nej, skiområderne i Australien er ikke at sammenligne med alperne, Canada eller Japan. Størrelsen af skiområderne kan sammenlignes med flere steder i Norge og Sverige, dog knap så koldt.

SKIOMRÅDER I AUSTRALIEN
Hotham

Hotham

Byen Mt. Hotham ligger i 1750, derfor har man også ski in – ski out.

Læs Mere
Perisher

Perisher

Byen ligger i 1700 meters højde og derfor er du sikker på at udsigten er helt fantastisk.

Læs Mere
Thredbo

Thredbo

Thredbo er placeret i nationalparken Kosciuszko i Australien.

Læs Mere