Snowboard tøj til børn

Ski eller snowboard tøj til børn, det er meget det samme, da der ikke er lavet så meget snowboard tøj til børn. Dog vil jeg komme lidt ind på hvad man kan tænke over når man går ud og køber snowboard tøj til skiferien til et par.

Snowboard tøj til børn
salomon rygskojld børn 1 removebg preview

Rygskjold til børn

Det første jeg vil nævne er at du skal sørge for at få købt er helt klart et rygskjold, det er det vigtigste. Det er vigtigt i vælger den rigtige størrelse og ikke vælger et han og kan passe næste år, det skal være så det beskytter han/hun.

Snowboardjakke til børn

De må ikke være for stramme da de ikke kan komme ned i knæene, de skal være vandafvisende for have et vandsøjletryk på minimum 8000/8000. Det gør at de er tætte i sømmende og de kan holde vandet ude. De må gerne være med seler eller helst bare bælte. Har de seler kan man opleve at man retter meget på dem fordi de rutsjer rundt.

peakperformance greyhawkskijakke forestnight 15 v1 516678 removebg preview
burton fra one open removebg preview

Snowboardbukser til børn

De dyre – Det er som regel gore-tex skibukser der er i den dyre ende da gore-tex er en ret dyr belægning. Skal bukser er også i den dyre ende, grunden til de er det er grundet de er meget tynde i stoffet. Åndbarheden i gore-tex og skalbukser er god, og funktionaltiteten og komforten er meget god.

Når du vælger et par i den lidt dyre ende, så får du også et par du kan bruge i mange år.

De billige – De billige er som nævnt ovenfor oftes ret tykke i den og åndbarheden er ikke så god, som hvis du vælger et par i den dyre ende. Dog vil jeg sige hvis det er første gang man skal afsted, så køb et billigt par til udsalg eller outlet. De kan fås til til omkring 600kr og så er du godt stillet.

Snowboardsokker & snowboardpulli

Snowboardsokker – Skisokker til børn er meget ens, du kan dog få dem i flere forskellige tykkelser, jeg anbefaler at du ikke finder nogle der er alt for tykke og ikke finder nogle der folder ude i foden eller hælen sidder halvt oppe på læggen.

Snowboardpulli – Det er mest egnet til hvis man tager nord på eller man har let til at fryse lidt, en skipulli er med til at holde varmen i hele kroppen. En skipulli vil jeg sørge for at have med hvis ens børn skal på ski eller snowboard, blot fordi hvis du ikke har den med og det bliver rigtigt koldt, så kan du hurtigt opleve den lille får det meget koldt og gerne vil inden for. Har man skipullien med er det blot at tage den på, få en kop varm kakao også ud på pisten igen.

peak performance skistrømper removebg preview
skiundertøj til børn removebg preview

Snowboard skiundertøj

Kan man købe et sæt fra helly hansen eller et andet mærke som vil være helt super. Vælger man dog at gå mere specifikt og gerne vil have et par lange underbukser der er mere beregnet til ski / snowboard, så vælger man et par der går til lige under knæet og ikke et par lange som går ned i støvlen. Sørg for at sætte passer og ikke er hverken for stort eller for lille, det skal holde på varmen og det gør det ikke hvis det sidder for stramt eller er for stort.

Et perfekt sæt skiunder til børn vil være et sæt fra Helly Hansen i merino uld.

Hvem laver snowboard tøj til børn?

Head sort
haglöfs sort
Salomon sortt
the north face normal