Skibukser

Valg af skibukser? – Der findes et hav af skibukser og de findes også i voldsomt mange farver. Modeller er der også nok af. Du kan finde nogen der er voldsom dyre, men du kan også finde nogen der er alt for billige.

Jeg vil dog sige hvis du skal spare et sted inden du skal afsted, så gør det på skibukserne, der findes mange mange billige bukser der er godkendte til skiferien, det du oplever med billige er dog at de kan blive varme og lidt fugtige efter en lang dag på pisten, i sømmene er de ikke så stærke som de dyre modeller.

Når du vælger dem kan farven have en betydning for de fleste, de fleste vælger sort. Det kan give en flexibilitet for valg af jakke og skistøvler sådan at du kan få skistøvler ”der passer til dem”. Sort har altid en salgsværdi og er nemme og sælge igen. De farvede giver dig dog lidt credits på pisten.

Skibukser kan købes hos: BNA Boardshop

burton fra one open removebg preview
Dyr vs billig skibukser

Billige eller dyre skibuker?

De dyre – Det er som regel gore-tex skibukser der er i den dyre ende da gore-tex er en ret dyr belægning. Skal bukser er også i den dyre ende, grunden til de er det er grundet de er meget tynde i stoffet. Åndbarheden i gore-tex og skalbukser er god, og funktionaltiteten og komforten er meget god.

Når du vælger et par i den lidt dyre ende, så får du også et par du kan bruge i mange år.

De billige – De billige er som nævnt ovenfor oftes ret tykke i den og åndbarheden er ikke så god, som hvis du vælger et par i den dyre ende. Dog vil jeg sige hvis det er første gang man skal afsted, så køb et billigt par til udsalg eller outlet. De kan fås til til omkring 600kr og så er du godt stillet.

pasformen på skibuker

Det er vigtigt du kan gå i en squat i dine skibukser, det sikre dig at du kan bevæge dig i dem.

Sørg for at de kan spændes i livet eller at de har seler, så du kan holde bukserne oppe. Derfor skal du heller ikke købe dem for store eller for lange.

Vær opmærksom på om der er gode lommer og ventilation, det gør bare at du har plads til lige at have en lille ting, hvis der er plads liftkort eller lommelærken er det jo et plus.

Der skal være en rib ved støvlen så du ikke får sne i bukserne eller i støvlern

peak skibukser removebg preview

Hvem laver gode skibukser?

Head sort
haglöfs sort
Salomon sortt
the north face normal