Vælg en side

Skirygsæk

Hvorfor skal man have en skirygsæk?

Man skal have en skirygsæk, hvis man har stået på ski før og man tager lange dage på pisten. Hvis ikke der er ski in – ski out, så er det også en god idé. Hvis man vil have drikkelse og noget snacks med eller en halsedisse eller en hat, så kan man godt have det i lommen, det bliver dog træls hvis man har lommer der er fyldt op over hele jakken.

Hvorfor skal man ikke have en skirygsæk?

Hvis det er en af de første gange man skal afsted og ikke ved om man skal afsted igen, så vil jeg vente med at købe den og spare pengene til man får testet om ski er noget for en. Man kan finde en rygsække derhjemme. Hvis man ved at man ikke behøver at have noget at drikke eller nogle snacks med ud på bjerget, så er det også bedre at lade hver med at købe en. Så køb dig et rygskjold i stedet.

Salomon qst 30 removebg preview
ortovox bag pack removebg preview

Modeller af rygsække?

Der findes mange forskellige modeller, der er fx en hel standard der blot er til at opbevarer ting i og so ikke har en anden funktion. Så er der den lille på omkring 10 L, den er som regel lavet sådan at den er til at spænde godt til kroppen så man nærmest ikke mærker den. Den kan bruges til mange andre ting end skisport også fx vandreture, trekking eller turer til store byer.

Skirygsæk med rygskjold, det kan være en god ide hvis man først tænker på om man skal ud og have et rygskjold at købe sådan en. Man skal dog tænke over den sidder uden på jakken, så den har ikke samme funktion som et normalt rygskjold.

Off-pist rygsækken også kaldt en ABS-rygsæk, skal man i off pisten, så er det med at at have det rigtige udstyr på, blot for din egen sikkerhed. Tasken bliver mere avanceret end de andre tasker og udstyrs mæssigt er den nærmest fyldt op.

Skulle der komme en lavine, så er udstyret i en taske som den. Du skal blot trække i en strop også vil den udløse 1-2 balloner, der gør det muligt at finde dig hvis man skulle blive skubbet under en lavine.

Hvem laver gode skirygsække?

Douchebagsss
Ortovox sort
dakine1
Salomon sortt
the north face normal