USA som skiferie destination

Når man siger USA er det første man tænker på ikke skisport men nærmer Trump og fastfood. Dog har USA også et par fine skisports destinationer. Det er dog de færreste danskere der tager over Atlanten for at bruge sin ferie i det store USA på at stå på ski.

Man vælger ikke USA grundet at der er langt og prisen bliver hurtigt dyr hvis man skal have hele familien med, men vil man til USA for at stå på ski, så kan man også få en helt fantastisk skiferie, det tør jeg godt love.

Vi ved dog at det ikke er ret dyrt at leve som turist i USA, så mad og det hele evt. nyt skitøj kan i få til meget gode priser.

winter 1144248 1280
alpine 3873536 1280

Gode skisportssteder i USA

Aspen det er destinationen de fleste kender i USA, det gør de grundet der mange velhavende mænd i USA der har en ferie bolig i Aspen. Aspen står også jævnligt for skisports konkurrencer som fx Xgames.

Aspen består af ca 75 pister og lidt over 10 lifter. Er man nybegynder ville jeg ikke vælge Aspen, der er stjæle pister og massere af god off-pist. Det er et smukt område hvor man får en skioplevelse i Colorado man ikke lige glemmer.

2 andre gode muligheder er

Lake Tahoe er vel nok USA’s største skiområde, der er over 850 pister og over 130 lifter. Området består af 9 forskellige områder, det er også grunden til det kan komme op på så mange pister.

Lake Tahoe ligger i 1940 meters højde. Der er massere af off-pist, snowparks, box hops og pipes. Vælger du at tage til Lake Tahoe, så sæt 2 eller 3 uger af til at få en skiferie du vil huske i mange år.

Mammoth Mountain ligger i Californien, der er derfor +300 solskinsdage om året, så det betyder du får rigtigt stor chance for at stå på ski i konge vejr. Liftkortet dækker 150 pister.

Er man til hop og park, så er det et fantastisk sted, der er nemlig +5 parker og flere box hop, pipes skulle også bliver klar i løbet af sæsonen. Områder ligger meget højt, så derfor kommer man også op i 3.000 højde meter.

skiing 1650760 1280
FAQ – Spørgsmål om skiløb i USA

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvilke 5 skiområder er de bedste i USA?
  1. Aspen
  2. Park City
  3. Breckenridge
  4. Jackson Hole
  5. Vail
Hvilke stater har det bedste skiløb i USA?

Det er 100% Colorado, hvor steder som Aspen, Breckenridge, Vail og Telluride ligger. Der findes også gode områder i Nevada og Utah.

Hvor står de rige på ski i USA?

Aspen, Colorado – det er her Kylie Jenner står på ski, det er her hvor der bliver solgt skihytter til priser op til 6-700 millioner kr.

SKIOMRÅDER I USA
Aspen

Aspen

Aspen, danner hvert år rammerne for X Games.

Læs Mere
Beaver Creek

Beaver Creek

Beaver Creek har 149 pister, massere af butikker og restauranter.

Læs Mere
Breckenridge

Breckenridge

Colorado Ticket giver 647 km pister at stå på.

Læs Mere
Heavenly

Heavenly

Området Heavenly har lige omkring 100 pister.

Læs Mere
Keystone

Keystone

Keystone, er til dig der ikke kan få nok af offpist og lækker puddersne.

Læs Mere
Lake Tahoe

Lake Tahoe

Lake Thoe, er kæmpe mæssigt område hvor hele 9 resorts ligger inde for meget kort afstand.

Læs Mere
Mammoth Mountain

Mammoth Mountain

8 funparks og flere half pipes. Der er over 27 lifte til at trække jer rundt i området.

Læs Mere
Mt. Bachelor

Mt. Bachelor

Der lander omkring 11-12 meter sne i løber af en sæson.

Læs Mere
Park City

Park City

Det er et kæmpe område hvor der er hele 341 forskellige pister.

Læs Mere
Steamboat Springs

Steamboat Springs

Der er omkring 170 pister i Steamboat Spring.

Læs Mere
Stowe

Stowe

Stowe er en del af Mount Mansfield som ligger i Vermont.

Læs Mere