Snowbord til børn

Et snowboard til børn kan være en større beslutning, da det er ikke er mange børn der vælger at stå på snowboard. Jeg vil anbefale alle at man IKKE køber et snowboard hvis det er første gang, det er en god ide at finde ud af om ens barn virkelig vil stå på snowboard. Derfor vil det være bedste at leje et første eller anden gang man er afsted, så man ved at det man nu går ud og køber vil blive brugt.

Hvis man så finder ud af man vil ud og have et snowboard, så skal man finde ud af hvilket det skal være, hvilken størrelse man skal have, når man skal vælge størrelse er det vigtigt boardet ikke bliver for langt, det skal helst ikke være længere end det går til hagen. Jo længere det bliver jo svære bliver det at styrer.

Børnesnowboard er som regel i det der hedder en twintip model, de er nemme at håndtere og er velegnet til hele pisten og parken. Twintip gør at du kan stå på forende og bagende. Det skal være en god oplevelse at stå på snowboard derfor er det vigtigt at i køber noget der passer til jeres junior.

Snowboard til børn kan købes hos: BNA Boardshop

snowboards for kids
k2 mini turbo 19 20 snowboard p0 removebg preview

Køb eller leje af snowboard til børn?

Leje eller købe snowboard til børn? – Alle anbefales at leje de første 2 gange man skal afsted på skiferie, det gør at man finder ud af om det er noget for en, det gør man kan prøve nogle forskellige, man kan skifte støvler så man finder ud af hvad der passer til en inden man går ud og køber et.

Har man stået de ca 2 uger og man vil købe et board, så kan man besøge en ski butik her i Danmark eller den lokale på den desitination hvor man skal være. Det kan nemt betale sig at vente til man er på destinationen for at man får lidt større udvalg, da det ikke er super mange børne snowboards man finder her i Danmark i ski butikkerne.

Køb af brugt snowboard til børn? – Hvis man vælger at købe et brugt snowboard, er det vigtigt at man ved om det er klar til skiferien, altså om det har fået gjort kanterne skarpe og om det er vokset, hvis ikke det er det, så skal man huske det er en pris man skal ligge oven i. Sørg for at i ikke køber et board der er for stort, for så ryger det sjove af det med det samme, da det bliver som nævnt tidligere svære at styre.

4 ting man skal huske

  • Højden passer, helt ikke over hagen.
  • Køber man brugt, hold øje med kanterne og rust, evt ridser i boardet.
  • Sørge for at man får det vokset.
  • Binderne sidder ordenligt fast, dit barn vil formenligt ikke sige det, hvis de ryster lidt, så tjek op på det inden.
burton chicklet 19 20 kids snowboard nj removebg preview

Hvem laver gode snowboards til børn?

Burton sortt
Bataleon sort
Capita sort
Salomon sortt
Nitro sort