Halsedisse til skiferien

Hvorfor skal man have en halsedisse til skiferien?

Det skal du fordi, det er vigtigt at holde på varmen når man er på skiferie, da resten af kroppen er dækket godt til, så mister man mest varmen fra hovedet og halsen. En halsedisse er muligvis den billigeste ting til dit fulde skisæt. En halsedisse kan nemt bruges i Danmark også, derfor anbefaler jeg du køber en hvis du ikke allerede har en.

Billig eller dyr halsedisse – Det må være helt op til dig, og hvor meget du er udenfor om vinteren eller hvor mange gange du skal afsted på skiferie. Men pris hænger som regel sammen med kvalitet, de svinger som regel fra 29-299.- og jeg vil sige køber du en til 199.- så er du meget godt stillet og har en du kan bruge i flere år inden den bliver træls i stoffet.

Halsedisser kan købes hos: BNA Boardshop

116714216 1156023398110438 2640003222318506632 n removebg preview
buff wearing

Hvordan skal en halsedisse sidde når man står på ski?

En halse disse, alt efter hvilket du vælger, så kan den sidde på op til 10 måder hvis du vælger en ”airhole” det er blot et langt stykke stof også kaldt rørform, tag evt et kig på dem fra mærket BUFF. Det er dem jeg selv bruger og de fås i forskellige materialer alt efter hvor meget du fryser eller sveder.

Fordele ved at bruge en halsedisse – Du holder på varmen i og omkring hals området. Du kan åbne jakken lidt, så den ikke sidder helt oppe i hagen. De genere dig ikke, grundet du ikke mærker syningerne, da de nærmest ikke er der. Hvis du prøver dem fra mærket BUFF.

Billedet er fra buff.com

Hvem laver halsedisser?

Buff logo
Burton sortt
Salomon sortt