arc'teryx

Hvem er Arc’teryx?

Arc’teryx som holder til i Canada, er et brand som laver virkelig kvalitetsprodukter og deres jakker som jeg kender mest til er lækre jakker med solidt design. Det er tids løse produkter, med fokus på performance og god kvalitet.

Arc’teryx startede tilbage i 1989, af nogle lokale klatrer. De ligger lige op af bjergene tæt ved Vancouver.

Arc’teryx arbejder med gode materialer, blandt andet, Gore-tex, Tri’dex technologi mm. Deres produkter bliver produceret i Canada. Hvor de bliver udarbejdet og testet af designere. De gør produkterne mindre komplekse, med fokus på udendørs oplevelser.

Produkter fra Arc’teryx

Skijakker, Skibukser, Skaljakker, Midlayers, Handsker, Huer, Halsedisse, Skirygsæk,

Arc’teryx kan købes hos

Når du skal ud og købe Arc’Teryx skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Arc’teryx

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem står bag Arc’Teryx?

Det gør Amer Sports, som også står bag Peak Performance, Salomon og flere andre store kendte outdoor/sports brand.

Er det pengene værd at købe en Arc’Teryx skijakke?

Helt bestemt, dog skal du ikke gå ud og bruge 5.000 kr. på en skijakke, hvis det er første gang du skal afsted. Køber du en Arc’Teryx skijakke, så får du høj funktionalitet, kvalitet og lang levetid, hvis du passer på den. Derudover kan du købe den i en farve, så den passer til din stil derhjemme, så kan du faktisk nærmest bruge jakken 8 måneder om året, hvis du går med deres skal jakke.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort