Skiferie til Madonna di Campiglio

Skiferie til Madonna Di Campiglio

Madonna di Campiglio, et af Italiens mest eftertragtede skisportssteder, som er kendt for sine utrolige 150 km velplejede pister, i slående skønhed af Dolomitterne, samt en masse muligheder når skiløbet er endt for dagen.

Skiferie til Madonna di Campiglio, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Madonna di Campiglio: Alpinresorts

Skileje i Madonna di Campiglio: CheckYeti

Skiområde for skiløbere på alle niveauer

De træklædte pister ned mod byen og længere oppe i området er de bare klipper som gør skisportsområdet virkelig smukt. Madonna di Campiglio har veludviklede områder for begyndere, samt stejlere terræn for de mere erfarne og dem der ønsker mere fart. Hverken begynder, øvet eller ekspert vil kede sig her, da det tilbyder udfordringer for alle niveauer.

Fantastiske skiforhold

Madonna di Campiglio er kendt for sit gode skiterræn med 150 km pister, der mest henvender sig til begyndere og let øvede. Pisterne strækker sig helt fra Folgarida i nord til Pinzolo i syd. Der er ikke mange skisportssteder, der kan prale af at have så mange lange blå pister, som er ideelle for begyndere til at forbedre deres færdigheder på. Ældre elsker også blå pister, hvor man kan styre det hele lidt nemmere. Samt her er rigtig god vin.

I sæsonen 2019/20 blev den 2-personers lift – Nube d’Oro stolhejs erstattet med en ny 6-personers stolelift, der har øget kapaciteten til 2800 personer i timen. Dette har åbnet op for en ny piste bag Malga Montagnoli, som er ideel for let øvede skiløbere.

I forhold til andre skisportssteder i Dolomitterne har Madonna et større antal udfordrende terræner end gennemsnittet – 22% af pisterne er sort klassificeret. De bedste ligger på Monte Spinale, men der er også udfordringer i retning af Marilleva.

Off-piste skiløb er generelt begrænset både af lokale regler og relativt sparsomt naturligt snefald. Men med deres effektive snefremstillingssystem, kan du forvente kvalitet sne hele sæsonen igennem på pisterne.

Langrend i Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio, som ligger dybt i de italienske Dolomitter, er et paradis for langrendsløbere. Med 22 km langrendsspor, der snor sig gennem skovområderne omkring Carlo Magno, er det et fantastisk sted for både begyndere og erfarne skiløbere. Fra byens centrum kan man nemt tage en kort busstur, der fører direkte til denne langrendsfest.

Snekanoner sikre en lang sæson

Trods den relativt lave højde sikrer et omfattende snefremstillingssystem af snekanoner pålidelige forhold gennem hele vinteren. Du skal dog være opmærksom på de lidt mere smattede pletter når foråret nærmer sig. Snekanoner sikrer at skiløbere kan nyde godt af glatte, perfekt præparerede pister selv i varmere perioder. Det er altid bedst at komme tidligt ud fra morgenstunden, hvor du virkelig kan få lov til at carve op i pisterne.

Få et blik over skiområdet og snestatus via webcams fra Madonna di Campiglio.

Et travlt ski resort med masser af muligheder

Madonna di Campiglio er en attraktiv by, primært bygget i traditionel alpin stil. Byen har en charmerende bilfri bymidte og et lille parkområde ved søen, der bruges til skøjteløb. Der er også gode langrendsløjper i dalen.

Byen er livlig fyldt med gode butikker, sprudlende afterskibarer og lækre restauranter, fuld af aktiviteter, både ved foden af Monte Spinale og ved Grostè. Mad er et yderligere højdepunkt både på pisterne og i byen.

”Breathtaking Dolomite Scenery”

Dolomitternes naturskønne panorama er intet mindre end et syn for guderne, og giver en unik og uforglemmelig baggrund for din oplevelse her. Fra solopgang til solnedgang, kan du nyde synet af de majestætiske klippetoppe, der ændrer farve og stemning gennem dagen. Det er et syn, og et område man bør besøge hvis man vil prøve skiløb i Italien.

Beliggenhed og transport

Madonna di Campiglio ligger i en behagelig afstand fra flere lufthavne. Verona er den nærmeste lufthavn, med en transfer tid på omkring to timer. Venice og Bergamo er andre muligheder – transferen fra begge tager omkring tre timer.

Skisæsonen

Skisæsonen i Madonna di Campiglio løber typisk fra midten af november til midten af april. FIS Alpine Skiing World Cup er planlagt til at passere gennem resortet næste sæson, med begivenheder planlagt til at finde sted den 22. december 2023.

Bjergrestauranter i Madonna di Campiglio

Skiferien i Madonna di Campiglio gøres endnu mere uforglemmelig ved at besøge det store udvalg af bjergrestauranter, der ligger gemt rundt omkring i skiområdet.

Rifugio Viviani

På toppen af Pradalago finder man Rifugio Viviani. Kendt for deres fremragende service og udsøgte mad, er dette sted det perfekte pitstop for sultne skiløbere.

Cascina Zeledria

Lidt længere nede på samme bjerg ligger Cascina Zeledria. Med sin gode mad og indbydende atmosfære, er det den ideelle restaurant for dem, der søger en autentisk italiensk madoplevelse.

Spisesteder på Grostè

På Grostè-siden af bjergene finder man Malga Montagnoli og Malga Vigo ovenfor Folgarida. Begge steder er kendt for deres traditionelle mad, hvilket gør dem til et must-visit for enhver madelsker.

Après-Ski i Madonna di Campiglio

Når skidagen er slut, byder Madonna di Campiglio på et livligt afterskiliv.

Cafè Campiglio og Bar Suisse

Blandt de mest livlige barer er Cafè Campiglio og Bar Suisse. Her kan man få en rigtig hyggelig aften, fyldt med god musik og fremragende drinks.

Bar Dolomiti

Bar Dolomiti, skjult i en sidegade, er et af byens mest anbefalede steder. Selvom det kan være lidt svært at finde, er det værd at besøge for den intime atmosfære og fine udvalg af drikkevarer.

Klublivet i Madonna di Campiglio

Når natten falder på, bliver steder som Club des Alpes, Piano 54, og Cliffhanger byens centrum for natteliv. Disse steder tilbyder en bred vifte af underholdning, der sikrer, at festen fortsætter langt ud på de tidlige morgentimer.

Superskirama Liftkortet

Superskirama liftkortet giver dig adgang til nogle af de mest spektakulære skiløbsområder omkring Madonna di Campiglio, herunder Folgarida-Marilleva, Pinzolo, Pejo, Tonale-Ponte di Legno, Andalo-Paganella, Monte Bondone samt Folgaria-Lavarone.

Når du køber Superskirama liftkortet, får du adgang til i alt 380 km piste, hvoraf 340 km er dækket med snekanoner. Dette giver dig muligheden for at stå på ski i flere forskellige områder. Det er vigtigt at sige områderne ikke hænger sammen, så det kræver i har en bil.

Snowparks i Madonna di Campiglio: Ursus Snowpark og Brenta Park

I skiområdet Madonna di Campiglio har man to fremragende snowparks: Ursus Snowpark og Brenta Park. Begge parker har en bred vifte af faciliteter, der henvender sig til snowboardere og freestylere på alle niveauer.

Ursus Snowpark: En af Europas bedste

“Ursus” snowparken er kendt som en af de bedste i Europa. Det berømte område er placeret tæt på bjerget ved Grostè-gondolens station, i en højde af 2.500 meter. Siden år 2000 har snowboardere og freestylere fra hele verden strømmet dertil for at nyde det gode freestyle-terræn.

Ursus Snowpark strækker sig over ca. 70.000 m², og er et sandt stykke shaper-kunst. Der er omkring 40 forhindringer fordelt på tre sektioner (S, M og L). Her finder du alt fra boxes og rails, til step-ups og step-downs, fun boxes og spines, samt kickers og forskellige andre legeområder. Parken har alt, hvad en freestyler kunne drømme om.

Minu Ursus Park: Perfekt til de yngste Freestylere

Siden vinteren 2015/16 har der været en ny tilføjelse til Ursus Snowpark: “Minu Ursus Park”. Denne snowpark ligger direkte ved Zeledria Express og er designet specielt til de yngste freestylere. Her kan de få øvet deres færdigheder på nogle af de mindre boxes og nemmere rails.

Bedste hoteller i Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio er en fantastisk skidestination, der byder på et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Her er et kig på blot nogle af de gode steder man kan vælge at bo.

Hotel Spinale

Hotel Spinale er placeret ved begyndelsen af Monte Spinale skiliften og enden af Schumacher-pisten. Hotellet tilbyder værelser med udsigt over Brenta Dolomitterne, og et wellness-område med sauna, tyrkisk bad og meget mere. Det er et ideelt sted for skiløbere, der ønsker nem adgang til pisterne og muligheden for afslapning efter en lang dag i sneen.

Boutique Hotel Diana

Direkte overfor 3-Tre World Cup slalom-circuit i Madonna di Campiglio, finder man det Alpine-stil Hotel Diana. Hotellet inkluderer en restaurant, bar, suiter og værelser med gratis Wi-Fi. Der er skiskab til rådighed og det er sat på 4 forskellige etager, hvilket giver gæsterne en unik og hyggelig atmosfære.

Cristal Palace Hotel

Cristal Palace Hotel ligger blot 200 meter fra Pradalago-kabelbanen og 700 meter fra centrum af Madonna di Campiglio. Der er 2 restauranter, en med panoramaudsigt over bjergene, og hotellet har en fantastisk beliggenhed, der giver gæsterne nem adgang til skiløjper og byens centrum.

Bio Hotel Hermitage

Bio Hotel Hermitage ligger i en rolig beliggenhed i Madonna di Campiglio og tilbyder panoramaudsigt over Brenta Dolomitterne og en spa. Dette miljøvenlige hotel tilbyder gratis shuttle service til skilifterne, hvilket gør det til et ideelt valg for miljøbevidste rejsende.

DV Chalet Boutique Hotel & Spa

DV Chalet Boutique Hotel & Spa tilbyder luksusindkvartering, en eksklusiv spa og økologisk arkitektur. Dette designhotel ligger blot 400 meter fra Madonna di Campiglio bycentrum. Spinale-kabelbanen er 300 meter væk. Hotellet er et perfekt valg for dem, der søger luksus og komfort under deres skiferie.

Hotel Chalet Del Brenta

Hotel Chalet Del Brenta har store værelser med Sky TV, minibar og et luksuriøst høflighedssæt. Chalet Del Brenta’s restaurant serverer regionale specialiteter og et stort udvalg af vine. Gæsterne nyder også fordelene ved den centrale beliggenhed, tæt på både skiløjperne og byens centrum.

Hotel Chalet Del Sogno

Med ski-in/ski-out adgang tilbyder Madonna di Campiglio’s Chalet Del Sogno et gratis wellness-område og alpine værelser med bjergudsigt. Denne miljøvenlige ejendom ligger 25 meter fra Express Spinale skiliften, hvilket gør det til et populært valg for skiløbere.

Hotel St. Raphael

Hotel St. Raphael tilbyder et wellness-center med indendørs pool og ligger blot 50 meter fra Pradalago-skiliften i Madonna di Campiglio skisportssted. Restauranten serverer en 5-retters middag hver aften, hvilket giver gæsterne en ægte smag af de lokale specialiteter.

Chalet Laura Lodge Hotel

Omgivet af Brenta Dolomitterne i Madonna di Campiglio og med direkte adgang til Belvedere skiliften, tilbyder Chalet Laura Lodge Hotel en indendørs swimmingpool og gratis wellness-center. Ejendommen tilbyder også et væld af andre faciliteter, der vil gøre dit ophold i Madonna di Campiglio både behageligt og mindeværdigt.

Hotel Gianna

Hotel Gianna, der er beliggende i en rolig beliggenhed i Madonna di Campiglio, er udstyret med en stor have, tæt på skilifterne og byens centrum har en pool, spa og restaurant. Den smukke skønhed og det behagelige ophold gør det til et populært valg for skiløbere og naturelskere.

Læs mere om: Hoteller i Madonna di Campiglio

Området er koblet sammen med: Folgarida

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Marilleva, Meransen, Monte Bondone, Monte Maniva, Montecampione og en del andre steder.

Antal pister i Madonna di Campiglio

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

MadonnadiCampiglio2 optimized
MadonnadiCampiglio3 optimized
MadonnadiCampiglio4 optimized
MadonnadiCampiglio optimized

Priserne i Madonna di Campiglio

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2180 DKK for en voksen. For hele området i højsæsonen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos campigliodolomiti.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 720 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 720 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Madonna di Campiglio, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Der er massere af spisesteder i byen, der er blandt andet, Osteria ”El Volt Dela Baita, Alfiero, Le Roi, Zanolini, Antico Focolare, Chalet Fiat og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Madonna di Campiglio, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

skiferie.dk
dansk bilferie logo
snowtrex normal
Sunweb normal
Booking.com logo
hotels.com logo
agoda
Pistekort Madonna di Campiglio
Campiglio Dolomiti Brenta Pistekort JPG
Video fra Madonna di Campiglio
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italein her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Madonna di Campiglio

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Madonna di Campiglio kendt for?

Ud fra snefald og data, er det bedst at tage af sted i januar og februar. Det er måneder hvor de har fået mest sne gennem årene.

Hvor lang er skisæsonen i Marilleva?

Marilleva åbner som regel skisæsonen i starten af december og så går den frem til starten af april.

Skiferie med børn i Italien
mar 05 2023

Skiferie med børn i Italien

Italien er en fremragende destination for en skiferie med børn. Med masser af...
De bedste skisportssteder tæt på Trento
jun 06 2023

De bedste skisportssteder tæt på Trento

Trento er en smuk by i det nordlige Italien, som er omgivet af spektakulære...
Bedste afterskisteder i Italien