Hoftebeskytter / Crashpants

Hoftebeskyttere er ikke ret udbredte hos danske skiers, ikke ret mange kender til produktet og dem der kender til det bruger det formenligt ikke.

Jeg må sige jeg synes det er et produkt der er vigtigt for mange der gerne vil i parken eller lære at stå på snowboard.

Hvorfor skal man have et par crashpants?

Mange af de skader der sker i skisport er ofte hofter og knæ. Står du på snowboard, så er mine varmeste anbefalinger til hoftebeskyttere, i sær hvis du er nybegynder og sidder ned for at få lukket bindinger. Det kan være utroligt koldt for numsen.

Hoftebeskyttere kan købes hos: BNA Boardshop

cairn crash pant removebg preview
ezgif removebg preview

Hvad koster et par Hoftebeskyttere?

Jeg købte et par til 29.99€ i Frankrig og dem bruger jeg stadig, de tager det hårde slag når man ryger rundt på snowboardet. Det kan fås i mange forskellige prisklasser, men da produktet ikke er så udbredt, er det også vigtigt for mig at fortælle at de kan fås til en pris af 200.-

Materialet i hoftebeskyttere

Der sidder bare som et par underbukser uden på dine skiunderbukser, de har puder på numsen og på siderne altså hofterne. Det er flexible og komforten er sådan du ikke får svedige underbukser.

Betaler du måske 5-600kr for et par, så får du nogle der er meget elatiske og som er blød i skummet, sådan at vælter du, så ryger det lidt ind og når du så kører igen puster det sig ud igen.

Hvilke mærker laver Hoftebeskyttere?

Burton sortt
Cairn sort
POC1
Rossignol normal