Snowboard handsker

Mange snowboardere kører med et par helt almindelige 5 fingers handsker, det er de mest udbredte og derfor er der flest der kører med dem. Du kan dog få et par hvor lille fingeren og lange fingeren og f*ck fingeren sidder sammen og ringe fingeren og tommeltotten sidder hver for sig.

Det er lidt op til en selv hvad man vælger at køre med, jeg vil dog sige det sidste par hvor de 3 fingre hænger sammen, holder bedre på varmen og som snowboarder bruger man ikke de 3 fingre til noget, de andre 2 bruger man dog mere når man åbner og lukker bindingerne.

Et par gode varme snowboard handsker, er som snowboarder er dog pengene værd, man er tit nede at røre sneen. Så ens handsker kan hurtigt blive fugtige eller stive hvis ikke de er i den rigtige kvalitet, derfor vil jeg anbefale.

Det er derfor vigtigt de er åndbare, de kan holde vandet ude og er vandafvisende. Sørg for at du kan bevæge dine fingre i dem. Du kan vælge nogle med Gore-tex, så er du sikker på de er ordenlige uden at blive snydt af en sælger. Dog er mange af de handsker der bliver lavet i dag i super god kvalitet.

Snowboard handsker kan købes hos: BNA Boardshop

hestra handske removebg preview

Hvem laver gode snowboard handsker?

Head sort
Hestra1
Oakley1
Salomon sortt