Skipulli – SKi fleece

En skipulli er et isolerende og varmende mellemlag, der laves i mange forskellige former og marterialer. De laves i fleece, uld og kunststof, hvor fleece er den tykkeste med også den der er sværest at ånde i.

Den i fleece er oftes brugt til børn for at holde dem varme ved lave temperaturer.

Hvornår bruger man en skipulli?

Det gør den når man skal ud hvor det er meget koldt eller hvis man er en frosen pind. Den holder kroppen tør og varm. Derudover er de gode svedtranspoterende

Skipulli eller fleece kan købes hos: BNA Boardshop

midlayer peak removebg preview
Helly Hansen logo sort

1. Helly Hansen Daybreaker

Helly Hansen Daybreaker Herre

Bedste Skipulli til dame & herre

Vores rating:

Pris: 449 kr.

Daybreaker modellerne fra Helly Hansen, er er skipulli i fleece som passer til hr og fru Danmark. Den ligger til en prisleje hvor alle kan være med, uden at gå ned i kvaliteten.

Den er lavet som half-zip, som gør at du kan lyne den lidt ned hvis du skulle få det for varmt. 

En skipulli som den her bruger man uden på skitøjet, den er særdeles god hvis man skal til Norge eller Sverige hvor der kan være super koldt i december, januar og februar.

Fordele

  • Skarp pris
  • Lækker fleece
  • Holder en varm

Ulemper

  • Mindre god åndbarhed
Dyr vs billig Skipulli

Dyr eller billig Skipulli?

Dyr skipulli – Vælger man den dyre model, så fåes de fra 399 til 1.000 kr. Den skal være svedtransporterende og komfortabel at have på en hel dag. Den skal sørge for du hver kommer til at fryse eller svede. Den skal derfor gerne være lavet af polyester.

Billig skipulli – Vælger man den billige så kan du få en til 199.- som er i fleece. Du vil opleve at når du kommer til at få det varmt så bliver den svedig og lettere ubehagelig at have på en hel dag på ski. Bruger man den i flere dage, kan den blive lettere stiv.

Får man den på en dag hvor der er koldt fra morgenstunden men bliver varmt i løbet af dagen, vil man opleve det bliver meget varmt og svært at komme af med svenden, da fleece ikke er svedtransportabel.

Hvem laver gode skipullier?

Helly Hansen sort
Peak Performance logo
dope sort
the north face normal
Salomon sortt
Montec sort