Danski

Hvem er Danski?

Danski, familie skiferie for alle. Danski sælger skiferier til alle danskere der elsker skisport. Danski hjælper dig med at få arrangeret din årlige skiferie til lande som Frankrig, Italien og Østrig, grunden til det er netop de lande, er fordi de er snesikre og familie venlige. Alle kan blive udfordret på deres destinationer, og derfor kan man alle tage af sted sammen uanset hvilket niveau man er på.

Danski driver deres egne danske hoteller hvor der bliver lagt fokus i at værne omkring de rejsende, sørge for god mad og super god service i form af arrangementer og andre goder.

Danski arrangere hvert år skirejser for solo’er, så alle kan komme afsted på skiferie, hvis man er single og ens venner ikke vil med på skiferie, så kan man komme afsted med andre der er afsted af samme grund og danne unikke venskaber.

Gruppeskirejser er noget de er specialister i, så har man et firma, en loge, en skole, en klub eller noget i den stil der gerne vil på en super fed skiferie, så kontakt Danski og få et tilbud.

FAQ – Spørgmål til Danski

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Sælger Danski kun rejser til Alperne?

Ja, Danski har fokus på Frankrig, Italien og Østrig som alle er en del af Alperne.

Har Danski guider på alle deres destinationer?

Ja, og det er en af fordelene ved at rejse med Danski. At du kan komme i kontakt med danske skiguider på destinationen under din skiferie.

Har Danski noget med Nortlander og Slopetrotter at gøre?

Ja – Danski, Nortlander og Slopetrotter er alle eget af Skinetworks

Har Danski billige skirejser?

Når servicen er høj, stiger prisen typisk os. Men i og med de har deres egne “klub-hoteller” så gør det at de kan holde priserene nede, samtidig med du får en god service.

Transportformer med Danski

Bus
Fly
Bil
Lokation

 

Søren Frichs Vej 42F

8230 Åbyhøj

 

Kontakt

 

Tlf: 86 80 06 00

[email protected]

 

Online

 

Danski.dk

Facebook – Danski