Elan

Hvem er Elan?

Elan Skis, er et brand som holder til i Slovenien. Det blev startet af Rudi Finzgar tilbage i 1945. De laver alt til dem der elsker at stå på ski. Om du er til pist, race, freeride eller touring – så har de udstyret til dig.

I 90’erne begyndte de for alvor at arbejde med teknologi og med til at skabe mere kontrol over skiene. De var blandt de første til at integrere skibindingen som vi kender den i dag. I 2012 tog de titlen som mest innovative sports brand af Plus X Award.

Elan skis producere super gode ski til en okay pris, de har et okay udvalg af forskellige modeller om det er til pist, race, pudder, eller downhill. Deres udstyr er til kvinder, mænd og børn.

Produkter fra Elan

All Mountain ski, Race ski, Freeride ski, Touring ski, Skistave, Skihjelme, Skibindinger, Skistøvler til børn, Skitaske, Skistrap, Skijakke, Skibukser og Midlayer.

Elan kan købes hos

Når du skal ud og købe Elan skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Elan

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvordan passer man bedst på et par ski under transport i tagboks?

Køb dig en skitaske, så dine ski ikke slår sig mod andet metal eller fx skistøvler. De 3-500 kr. en ski taske koster er bestemt pengene værd.

Hvad er særligt ved Elan Skis?

De er særligt kendt for deres gode priser. De laver deres ski i Slovenien i Begunje som ligger tæt på Kranjska Gora. De har lavet ski siden 1945, lige efter krigen. De laver både ski til herre, dame og børn.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort