Vælg en side
Toko logo

Hvem er Toko?

TOKO har i mere end 100 år haft fokus på at lave produkter som gjorde dine ski eller snowboard endnu hurtigere, bedre og styrke levetiden på dem. Det er en virksomhed, som holder til i Schweiz. TOKO er specialister inden for at lave wax produkter til både begyndere men særdeles også erfarne og top atleter.

TOKO’s wax har været brugt at top atleter har været brugt til at vinde medaljer til alle store konkurrencer i World Cuppen, Olympiske konkurrencer og mange andre turneringer.

Alle deres produkter er selvfølgelig blevet bæredygtige og sørger for at beskytte vores natur. Deres produkter er med til at sørge for dine ski går mere smooth på pisten eller i langrenden.

TOKO er en del af Brav, som blandt andet har brands som Swix, Lundhags, Ulvang, Helsport, Hard Rocx, Skisporet og Original.

Produkter fra Toko

WAX og produkter til klargøring af dine alpin, langrend, snowboard eller touring ski.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Toko kan købes hos

Når du skal ud og købe WAX produkter og klargøringsprodukter til din ski eller dit snowboard, så kan det købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Toko logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort