Skiferie til Hauser Kaibling

Skiferie til Hauser Kaibling

Hauser Kaibling som er en del af skiområdet Schladming-Dachstein.

Skiferie til Hauser Kaibling, kan købes hos: OnlineSki, Højmark, Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Schladming: Intersport Rent

Området er en del af 4 bjerge der er koblet sammen som danner rammerne for 123 km pister. Området er godt dækket til at snekanoner som sikre en lang sæson i hele området. Der er over 700 snekanoner.

Der er gode brede pister i alle sværhedsgrader, om man er ny eller erfaren vil man altså opleve at der er plads på pisterne. Det højeste punkt over de 4 områder er i 2015 meters højde, som ligger i Hauser Kaibling. Det er et meget smuk området hvor man også kan opleve 360 graders panorama view.

XXL Funslope er piste nr. 8 som er en 1460 meter lang funslope, hvor der er små hop, man kan stå ski lidt om kamp, der er en tunnel man kan stå igennem, low hand og high hand. Det er super sjovt, også for de mindre når de lige kan stå ordentligt på ski.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Hauser Kaibling