Vælg en side
 • 999,00 DKK

  Husk at passe på dig selv, for din egen skyld og din familie.

  Ergonomisk, letvægts og åndbar briko amor vest giver maksimal beskyttelse for skiløbere og snowboardere. Det elastiske linning og de elastiske indsatser på skuldrene sikrer maksimal komfort og pasform.

 • 999,00 DKK

  Briko ski goggles har et magnetisk objektivskiftesystem, der let kan tilpasse sig enhver vejrforhold. Denne innovative teknologi bruger 9 integrerede magneter til at hjælpe med hurtig udskiftning af linser og samtidig holde linsen sikkert låst på plads, hvilket sikrer optimal synlighed og maksimal sikkerhed. Beskyttelsesbrillerne inkluderer en fuld spejl multi-lags dobbelt linse med anti-tåge og anti-ridse behandling og 100% UV-beskyttelse.

 • 79,00 DKK

  Ski Connector til børn som skal lære at stå på ski

  En ski connector er god, til mindre børn som vil have kontrol over deres fart, i mens de lære at få kontrol over deres skiløb. Når man skal lære at dreje og pløje som det første man skal lære, så er en ski connector super god. Man skal være opmærksom på at de godt kan ridse lidt ned i ens ski. Dog vil mange udlejningsski til børn have disse skader.

 • 129,00 DKK

  Halsedisse til kolde dage på pisten

  Halsedisse er for dig der gerne vil hold dig varm i hovedet de dage hvor der, sneer, blæser eller er hunde koldt. Det gode ved halsedissen er at den går ned i halse ved skijakken, og der med sikre at du holdes varm omkring halsen. Derudover dækker den ørene som har en tendens til at blive rigtig kolde når man kommer godt op højde meterne

 • 599,00 DKK

  Ski Goggles til alt slags vejr

  Skibriller er vigtige for at du har det rigtige udsyn på pisten. Med en Skibrille fra mærket Skier, får du 2 linser med, så du kan udskifte alt efter hvilket slags vejr der kommer. Linserne er nemme at skifte, der er magnet i. Så man twister dem bare lige fra hinanden. Udover det er der en hardcase med, som sikre at dine briller ikke får skader under transport.

 • 99,00 DKK

  Efter afterski har du stadig dit udstyr

  Er skilås er for dig der gerne vil passe ekstra godt på dine ski, når du er på skiferie. Vi alle har sikkert hørt om at man lige er gået ind for at spise eller man er på afterski på La Folie Douce eller en anden god afterskibar for at komme ud også mangler man stave eller ski.

  Med en skilås sikre du dig med meter på skiferien, da dit udstyr er langt svære at snuppe end det par der står ved siden af dine. En skilås kan haves i lommen og er derfor nem og have med og fylder ikke ret meget.

 • 39,95 DKK

  Alle der har været på skiferie, hvor man skal gå et lille stykke hen til en bus eller liften. Så slæber man ens ski og man stopper op flere gange fordi de kan rutsje lidt. Det er her en skistrap gør livet nemmere for dig.

  Skistrappen sætter du blot rundt om begge dine ski og så skal det stærke velkro nok holde dem sammen, og derefter kan du nemt transportere dine ski til og fra bussen eller liften.