Skiferie til Filzmoos

Filzmoos er et smukt skiområde, som lover en lang sæson helt frem til påske.

Der er flere afterski muligheder, det er et udmærket skiliftsystem. Der er noget for alle om man er nybegynder eller en erfaren skiløber.

De 2 bjerge som danner rammerne for Filzmoos er Rossbrand og Grossberg, som når op til 1600 meters højde, i selve Filzmoos området er der dog kun 13 km pister, skal man være opmærksom på.

Pisterne er brede og du vil opleve godt med plads på pisterne. Så er man ny på ski, så vil man også opleve at det kan være rart, så man ikke skal vende sig om hvert sekund fordi man er bange for der kommer en og køre ind i en bagfra.

Filzmoos byder også på 16 km langredsspor i meget smukt naturområde i Rossbrand området. Der er også hiking ture, hvor man kan få en vidunderlig god oplevelse med 360 graders udsigt.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Filzmoos

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Filzmoos optimized
Filzmoos3 optimized
Filzmoos2 optimized
Filzmoos1 optimized

Priserne i Filzmoos

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos salzburgersportwelt.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje det her skiset.dk.

food

Restauranter

Der er flere spisesteder i Filzmoos, der er ex. Pizzeria Pinocchio, Cafe Restaurant LaVie, Alm Stadl Filzmoos og derudover er der flere hoteller.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Filzmoos, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Filzmoos
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Filzmoos
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam