Skiferie til Adelboden

Skiferie til Adelboden

Adelboden Skiområde byder på 210 kilometer præpareret pister med 72 lifte, der er kører fra november til starten af maj. Adelboden ligger højt oppe i Berner Oberland og har fem forskellige skiområder med pister fra mellemliggende til vanskelige, hvilket tiltrækker mange skientusiaster fra hele verden.

Skiferie til Adelboden, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Adelboden Lenk: Intersport Rent

Skiområdet, der dækker en distance på 80 kilometer, er forbundet med to byer i regionen – Lenk i Simmern-dalen og Adelboden i Engstligen-dalen.

Begyndere på ski i Adelboden anbefales at bruge lifterne fra Lenk og opefter, da der er flere blå markerede pister omkring Metschstand og Hahnenmoos, som er velegnede til deres niveau. Så er man ny på ski eller snowboard, anbefaler vi at man bor i Lenk.

Gran Masta SnowPark i Hahnemoos har hop og rails til freestylere. Skiløbere og snowboardere på alle niveauer kan finde noget til deres niveau. Fra Adelboden kan du hurtigt få adgang til pisterne i Sillennbuch og Aebi, der byder på attraktive pister for erfarne- og avancerede skiløbere. Eksperter kan tage til Bodem-Chuenisbargil-liften, der fører til den ikoniske World Cup pist.

Spis oppe på bjerget

Skiområdet har et godt terræn med forskellige muligheder af restauranter og bjerghytter. Med over 18 spisesteder kan du nyde et bredt udvalg af forskellige køkkener og retter. Restaurant Aebi byder på appetitlige retter, der serveres på en solterrasse prydet med kobælter.

For dem, der søger en fantastisk udsigt, anbefaler vi at besøge Panormaresturant Buhlberg. Der ligger på toppen af et tårn med udsigt over Lenk og giver uhindret udsigt over de nærliggende bjerge. Du kan nyde klassiske schweiziske retter som fondue og roosti.

Der er flere afterskibarer og klubber i området, f.eks. Scotts Bar, Out Pub og Berna Bar. Som giver dig forskellige muligheder for at nyde din skiferie i Adelboden, selv efter at bjergene har lukket for dagen. Med omkring 7 barer og pubber samt 2 klubber til rådighed kan du have det sjovt uden at skulle gå til det samme sted hver aften.

Pister du skal prøve i Adelboden

Adelboden har fremragende skiløjper, herunder den udfordrende Lavey Schwarz, der måler ca. 1 km med et 450 meter lodret fald. Den længste piste er Metschstand-Adelboden, som er ca. 6,5 km og har et fald på 840 meter. Det anbefales, at kun selvsikre/erfarne skiløbere forsøger sig på disse pister.

Andre aktiviteter i Adelboden

Adelboden Ski Resort tilbyder muligheder for at udforske backcountry med vandreture langs de 190 km lange stier. En rundtur gennem Adleboden fører til en flad højslette, mens mere erfarne vandrere kan vælge en længere tre timers vandretur, der starter fra Gasthaus Hochst.

Rutevejvisere kan hjælpe dig på din rejse, men det er tilrådeligt at forberede dig på forhånd og vælge en overskuelig rute. Det anbefales også at træffe sikkerhedsforanstaltninger og planlægge vandreturen.

En af aktiviteterne i Adelboden er kælkning, hvor Lenk byder en tre eller seks kilometer lang rute. Det anbefales, at begyndere starter med den kortere variant. Med syv baner til rådighed kan besøgende nyde timevis af sjov.

Hallenbad Frutigen har 4 swimmingpools og med har smuk udsigt over bjergene, hvilket gør det til et ideelt sted til afslapning efter endt skiløb.

Hvis du ønsker at slappe af i musklerne, kan det udendørs boblebad med en temperatur på 34 grader være en god måde at lindre ømhed og slappe af ved en behagelig temperatur.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Adelboden.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Anzére, Davos, Disentis, Engelberg, Saas Fee, Verbier og Zermatt

Antal pister i Adelboden

pister 3 grøn

%

Gule (Offpist ruter)

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Adelboden 3
Adelboden 1
Adelboden 2
Adelboden

Priserne i Adelboden

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster ca. 2400 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele Adelboden-Lenk.

Du kan købe liftkortet her på siden, Adelboden-lenk.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Adelboden, via Intersport Rent.

food

En god Restaurant

Der er mange gode spisesteder i Adelboden, der er blandt andet Aebi, Alte Taverne og Alpenblick.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Adelboden, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking
Video fra Adelboden
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til Adelboden

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvilken lufthavn er tættest på Adelboden?
  • Bern – 62 km
  • Sion – 93 km
  • Zurich – 191 km
  • Geneve – 224 km
Hvor lang er skisæsonen i Adelboden?

De første lifter åbner i starten af december og de sidste lukker først i starten af maj.