Skiferie til Engelberg

Skiområdet ligger i 1050 til 3020 meters højde. Der er 82 km pister hvor der er 25 lifter til at trække en rundt i området. Derudover er der omkring 35 km langrend fordelt ud på 3 spor.

Engelberg er det største skiområde i det centrale Schweiz. Der er noget for alle i Engelberg, om man er skier eller snowboarder, nybegynderne eller erfaren, pister eller offpist, så er der muligheder for at blive en bedre skiløber over hele bjerget. Området er delt op i 2 områder, de 2 bjerge er Titlis og Bruuni.

Der er 3 områder for børn og begyndere ”Yeti-Park Ristis”, ”Globis Winterland – Klostermatte” og ”Gerschnialp”.

Der ligger en Cliff Walk i Titlis området. Som så mellem 2 bjerge hvor man hænger 500 meter over jorden i en bro der er lavet med stål kabler. En meget meget smuk oplevelse. Derudover er der en Glacier grotte hvor isen er op mod 5000 år gammel. Det er et magisk sted og ikke mange steder i verden man kan få sådan en oplevelse. Begge ting er gratis at prøve.

Når man ikke står på ski kan man tage i biografen, tage i action park, tage ud og se området smukke natur eller tage i wellness og spa. Om sommeren er det muligt at spille godt, hike, køre mountainbike i bjergene.

Der er massere af gode restauranter i området og oppe på pisterne er der også gode muligheder for at få noget godt at spise til sin frokost.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Andermatt, Grindelwald, Davos, La Tzoumaz, Saas Fee, Verbier og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Engelberg

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Engelberg
Engelberg 5
Engelberg 1
Engelberg 3

Priserne i Engelberg

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster 2080 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Engelberg”.

Du kan købe liftkortet her på siden, titlis.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Du kan kan leje skiudstyr flere steder i byen og så kan i se priserne og bestille her, der kan være penge at spare på at gøre det online hjemmefra skiset.dk. 

 

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet Al Monastero, Yucatan, Spice Bazaar, Flühmatt og mange flere gode restauranter i Engelberg.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Engelberg, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

hotels.com logo
Booking.com logo
snowtrex normall
Video fra Engelberg
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Engelberg
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam