Skiferie til Engelberg

Skiferie til Engelberg

Skiområdet ligger i 1050 til 3020 meters højde. Der er 82 km pister hvor der er 25 lifter til at trække en rundt i området. Derudover er der omkring 35 km langrend fordelt ud på 3 spor.

Skiferie til Engelberg, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Engelberg: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Engelberg: CheckYeti

Engelberg er det største skiområde i det centrale Schweiz. Der er noget for alle i Engelberg, om man er skier eller snowboarder, nybegynderne eller erfaren, pister eller offpist, så er der muligheder for at blive en bedre skiløber over hele bjerget. Området er delt op i 2 områder, de 2 bjerge er Titlis og Bruuni.

Der er 3 områder for børn og begyndere ”Yeti-Park Ristis”, ”Globis Winterland – Klostermatte” og ”Gerschnialp”.

Der ligger en Cliff Walk i Titlis området. Som så mellem 2 bjerge hvor man hænger 500 meter over jorden i en bro der er lavet med stål kabler. En meget meget smuk oplevelse. Derudover er der en Glacier grotte hvor isen er op mod 5000 år gammel. Det er et magisk sted og ikke mange steder i verden man kan få sådan en oplevelse. Begge ting er gratis at prøve.

Når man ikke står på ski kan man tage i biografen, tage i action park, tage ud og se området smukke natur eller tage i wellness og spa. Om sommeren er det muligt at spille godt, hike, køre mountainbike i bjergene.

Der er massere af gode restauranter i området og oppe på pisterne er der også gode muligheder for at få noget godt at spise til sin frokost.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Andermatt, Grindelwald, Davos, La Tzoumaz, Saas Fee, Verbier og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.