Skiferie til Gstaad

Skiferie til Gstaad

Gstaad har noget for ethvert skiniveau. Der er 220 kilometer pister i skiområdet. Det strækker sig over 10 bjergtoppe. Bernese Oberland byer på det eneste gletsjer-skisportssted i området, som giver gode sneforhold fra oktober.

Skiferie til Gstaad, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Gstaad: Intersport Rent

Skiferiestedet Gstaad har fem sektioner, og med et flerdages skipas får du adgang til dem alle uden ekstra gebyrer. Du kan også vælge et skipas, der kun giver adgang til en enkelt sektor. Børn under ni år kan stå på ski gratis. Med top4 skipasset får du adgang til omkring 620 kilometer pister i Les Alpes Vaudoises og Adelboden-Lenk.

Gstaad er populært for familier, der søger en række fornøjelige aktiviteter, herunder naturskønne stier og vandreture i sneen.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Gstaad.

Spis oppe på pisterne

Der findes forskellige spisemuligheder i alle sektorer. Mere end 20 bjerghytter, afterskibarer og caféer byder på unikke og spændende madoplevelser. Selv enkle retter som ostesandwiches på Berghaus Horneggli kan imponere dig. Du kan også besøge Berghaus Wispile for at få en behagelig atmosfære og opleve en 360-graders udsigt. De serverer en sofistikeret menu med lokale specialiteter, der er fulde af smag.

Pister du skal prøve

For dem, der er på skiferie i Gstaad, er Rinderberg Ronda Ski Safari et must. Dette er en særlig skitur som går gennem tre forskellige bjerge.

Aktiviteter i Gstaad

Gstaad har mange forskellige underholdnings muligheder for familier,. Dine dage vil være fyldt med fornøjelige aktiviteter og lækre retter, der vil holde dig underholdt under din skirejse. Gstaad er et fantastisk rejsemål, som tilgodeser børns interesser i forskellige aldre.

Der er både hestekørsel, skøjteløb, heli-skiing. Du kan også komme op med en luftballon, som er en helt speciel oplevelse.

Gstaad byder på en række udendørs aktiviteter, herunder naturparker, vandrestier, snelandskaber, isklatring og paragliding. At deltage i disse eventyrlige aktiviteter forbedrer din oplevelse i Gstaad og hjælper dig med at skabe varige minder.

Afterski i Gstaad

Gstaad har et livligt natteliv med mange barer og pubber at vælge imellem. Der er bl.a. Lobby Bar, Le Bar du Grill, DiscoGoGreen og Split Clubbing. Hvert sted tilbyder en unik atmosfære og et unikt klientel, der passer til dit humør for natten. Du kan feste til solopgang i Gstaad.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Anzére, Davos, Disentis, Engelberg, Saas Fee, Verbier og Zermatt

Antal pister i Gstaad

pister 3 grøn

%

Gule (Offpist ruter)

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Gstaad 3
Gstaad
Gstaad 2
Gstaad 4

Priserne i Gstaad

ski

Pris på Liftkort

1 dags liftkort koster mellem 350-500 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele Gstaad.

Du kan købe liftkortet her på siden, Gstaad.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Gstaad, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Gstaad er en top destination når vi snakker mad, der er flere michelin restauranter. Herunder La Bagatelle, 16 Art-Bar, Megu. Rialto er et mere prisvenligt sted.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Gstaad, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking
Video fra Gstaad
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til Gstaad

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvilken lufthavn er tættest på Gstaad?

Det er Geneve lufthavn som ligger ca. 2.5 times kørsel fra Gstaad.

Hvor lang er skisæsonen i Gstaad?

Gstaad har meget forskellige åbningstider for skisæsonen. Glacier 3000 er fra midt november til midt maj. Men nogle steder i området er først åben fra midt januar og kun frem til midt marts.