Crazeeheads

Hvem er Crazeeheads?

CrazeeHeads er et brand som har fokus på familien og børn. Det ville gerne lave et sjovt produkt som klarede problemet med om man kan finde hinanden på skiferien på pisten.

 

Ud fra det lavede de udsmykning til hjelmen så man fx kan ligne et dyr, ved at sætte et cover uden på ens hjelm. Så på grund af et problem de selv havde, så testede de det med sjove hjelme covers, så ud fra det blev CrazeeHeads grundlagt.

Det produkt de laver gør at man nemt kan finde hinanden på pisten og alle kan komme med på de store pister uden at blive væk fra mor og far. De senere år er det blevet kendt med dragter som folk har på for sjov.

De har på nuværende tidspunkt 20 forskellige designs, 2 covers med LED lygter som også kan bruges på cykelhjelme – de lades bare op med USB.

Det er ikke kun et produkt til børn, forældre og voksne tager det også på blot for det sjove i det, eller hvis de skal have en hat til ham/hende som har lavet den største bommert dagen før.

Produkter fra Crazeeheads

Udsmykning af ski/skatehjelm med diverse covers, lys man kan sætte omkring cykelhjelmen.

Crazeeheads kan købes hos

Når du skal ud og købe Crazeeheads udsmykning til skihjelmen til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Aktivvinter logo
Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra Crazeeheads