Flylow

Hvem er Flylow?

Flylow er et brands som er startede af nogle skiers som vil lave noget anderledes og bedre skitøj til bjergene. Flylow startede af Greg Steen og Dan Abrams som holder til i Colorado som har været venner siden college. De havde et problem som med at finde skibukser til backcountry, og da de ikke fandt noget, så er det selvfølgelig et problem der skulle løses. Det blev starten på Flylow.

I 2005 fik de lanceret deres første produkt som også kaldt ”Cactus” skibuksen og en sort ”Coat”. I 2016 satsede de stort og begyndte med at lave udstyr til mountainbike, wakesurfing, camping.

Efterhånden som de er vokset, er de også flytte fra Colorado til henholdsvis, Denver, Jackson og Lake Tahoe. Hvor der er fokus på at lave udstyr der er innovative til både mænd og kvinder.

Produkter fra Flylow

Skijakker, Skibukser, Huer, Skihandsker, Rygsæk, Skibriller, Sweater, T-shirts og Accessories.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Flylow kan købes hos

Når du skal ud og købe Flylow skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada