Skiferie Vallnord

Skiferie til Vallnord

Vallnord er et skiområde i Andorra. Massere af gode pister i en fed kulisse. Er man til offpist og hop, så er det også et sted som er super, at øve sig og blive en bedre skiløber.

Skiferie til Vallnord, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skiområdet er 2 områder der er lagt sammen og danner det andet skiområde i Andorra der er værd at besøge. De 3 områder er Arcalis og Pal-Arinsal. Skiområdet har omkring 90 km pister, området ligger højt og lifterne er hurtige og du vil opleve minimal kø.

Områderne ligger ikke sådan du kan stå fra område til et andet skiområde, men længden for at komme til et af de andre område er ikke lang.

Der er gode offpist muligheder og er man til freestyle i snowpark og hop, så er det bestemt værd at besøge Vallnord. Er man let øvede eller en øvede skiløber, så er der bestemt muligheder for at udfordre sig selv.

Der er massere af grønne, blå og røde pister så alle fra familien kan bestemt nemt stå på ski eller snowboard i området.

Der er også Grandvalira som er det andet store skisportssted i Andorra. Du kan læse mere om Andorra som ski destination her.

Antal pister i Vallnord

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Grandvalira Andorra pist
Grandvalira Andorra Pister
Grandvalira Andorra dronebilled

Priserne i Vallnord

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 215 EURO for en voksen.

Man kan bestille liftkort hos arinsal.co.uk.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 90 EURO.

Leje af snowboard i 6 dage fra 90 EURO.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Vallnord, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Pizzeria Angelo og RESTAURANT – BAR PRAT GRAN, derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Vallnord, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Vallnord
Skiområder i Andorra
andorra

SKIFERIE I ANDORRA

Find alle skisportsstederne i Andorra her og læs mere om skiferie i Andorra.

FAQ – Spørgsmål til Vallnord

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor stort er Vallnord skiområde?

Vallnord – Pal-Arinsal har 64 km pister, hvor det er relativt godt delt op i begynder og til den erfarne ca. 50/50.

Hvor flyver man til for at komme til Vallnord?

Folk vælger typisk Barcelona, da der er rigtig mange afgange hertil. Ellers kan man flyve til Toulouse i Frankrig eller Girona.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Vallnord
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam