De 5 bedste hoteller og lejlighedshoteller i Avoriaz

Avoriaz er et populært skisportssted beliggende i Alperne i Frankrig. Avoriaz er faktisk ikke kendt for at have super mange hoteller, men derimod er der rigtig mange lejligheder også privat ejede lejligheder. I og med Avoriaz ligger på en top, så er det også svært at bygge meget mere oppe i byen, da der faktisk er pister eller klipper på alle sider af byen. Men der er da et par hoteller samt lejlighedshoteller. ¨

Avoriaz er jo kendt som en af de smukkeste alpine skibyer i Europa, nærmest alle ejendomme er beklædt med træ, det er en bilfri by, hvilket vil sige at kommer man i bil, så skal man holde i parkeringshuset i toppen af byen. Derfra skal man så med hestevogn eller de nyere ”snecontainere” som har plads til 6-8 personer og alt jeres udstyr.

Hôtel des Dromonts & Spa by Sowell

Beliggende i hjertet af det historiske Dromonts-distrikt i Avoriaz, finder man Hôtel des Dromonts som byens første hotel og arkitekten Jacques Labros første større værk. Det unikke design med træfliser giver det udseende som en kæmpe kogle.

Fordele ved Hotel des Dromonts & Spa by Sowell:

 • Historien: Byens allerførste bygning med et bemærkelsesværdig arkitektonisk design.
 • Indkvartering: 35 værelser indrettet i 60’ernes ånd med moderne touch, som kombinerer uld, træ og skifer.
 • Faciliteter: Et Pure Altitude spa-anlæg og 2 restauranter, hvoraf den ene er kendt for sin fremragende mad.

Hôtel Mil8

Hôtel Mil8 åbnede dørene i 2020 og præsenterer sig som et moderne og hyggeligt tilflugtssted, designet til at matche Avoriaz’s unikke arkitektur. Måske det bedste mest luksuriøse hotel i hele Avoriaz.

Fordele ved Hôtel Mil8:

 • Design: Moderne æstetik, der passer perfekt ind i byens arkitektur.
 • Indkvartering: 42 værelser og suiter indrettet i bjerg-chic stil, som byder på total afslapning.
 • Faciliteter: Et afslapningsområde, udendørs swimmingpool og en restaurant, der serverer klassiske retter med et moderne twist fra morgen til aften.

Hôtel Club Belambra – Les Cimes du Soleil

Beliggende i en højde på 1800m byder Hôtel Club Belambra « Les Cimes du Soleil » på en fantastisk udsigt over Avoriaz og giver besøgende mulighed for at opleve det bedste af Portes du Soleil, Europas næststørste sammenhængende skiområde.

Fordele ved Hôtel Club Belambra:

 • Lokation: Hurtig adgang til pisterne med ski in/ski out.
 • Renovering: Nyrenoverede fællesområder med bar, restauranter og en ny foodtruck.
 • Faciliteter: Børneklub, underholdning, aktiviteter for hele familien og meget mere.

Résidence PV Premium Amara

Beliggende i hjertet af Avoriaz i bydelen La Falaise finder man det luksuriøse lejlighedshotel Résidence PV Premium Amara.

Fordele ved Résidence PV Premium Amara:

 • Lokation: Kun 100 meter fra pisterne og indenfor kort gåafstand til Avoriaz’ pulserende centrum – ja alt.
 • Indkvartering: Moderne lejligheder fordelt i 5 bygninger, alle forbundet med gange.
 • Faciliteter: Inkluderer en loungebar, Deep Nature Spa af Algotherm, udendørs jacuzzi, og en opvarmet indendørs swimmingpool.

Blandt deres mange muligheder er Deep Nature Spa af Algotherm, hvor man dyrke kroppens velvære. Med målrettede afslapningsbehandlinger, sauna og jacuzzi med en betagende udsigt over det flotte område, er det den ideelle måde at afslutte en dag på ski.

Résidence Atria Crozats

For dem, der ønsker en uforlignelig skioplevelse kombineret med luksus, er Résidence Atria Crozats stedet.

Fordele ved Résidence Atria Crozats:

 • Lokation: Direkte ud til Mélèzes pisten.
 • Indkvartering: 3 bygninger – Atria, Alhena og Altaïr, alle med moderne lejligheder.
 • Faciliteter: Sauna, tyrkisk bad, og en brødservice, der leverer friskbagte croissanter.

Start dagen med lækre croissanter, og efter en dag på pisterne, hvad er bedre end at slappe af i saunaen eller det tyrkiske bad. Eller måske nyde en kop kaffe på balkonen med udsigt over det smukke snedækkede landskab.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til Avoriaz:

Overkommelig indkvartering i Avoriaz

Billige lejligheder

Mange af lejlighedsbygningerne i Avoriaz, især de ældre bygninger, tilbyder overkommelig indkvartering kun få meter fra pisterne. Dette har gjort Avoriaz meget populær blandt dem, der søger centralt beliggende med budgetvenlig indkvartering.

Hvor er det billigste område at bo i Avoriaz? Ligesom med luksusindkvartering er billige lejligheder placeret over hele feriestedet. Studiolejligheder vil generelt tilbyde de laveste priser, og mange kan rumme op til fire eller endda seks personer. Når det kommer til chalets, vil du finde den bedste værdi i Les Prodains, nær liften, der giver hurtig til Avoriaz.

Ski-in & ski-out i Avoriaz

Hvor kan man finde ski-til-dør indkvartering i Avoriaz? Næsten overalt. Det bedste ved Avoriaz er, at uanset hvor du bor, kan man få ski-in/ski-out. Dette var et af de vigtigste mål for arkitektteamet, der designede feriestedet i slutningen af ​​1960’erne.

Sådan kommer man til Avoriaz

Med kun ca. 1,5 timer fra Geneve lufthavn og lidt under 2 timer fra Chambery er Avoriaz let at komme hertil med lejebil, uanset om du kører selv eller benytter privat transport. Husk, Avoriaz er en bilfri zone med parkeringsmuligheder ved toppen af byen. Det koster omkring 120 euro for en uge.