Skiferie til Gulmarg

Skiferie til Gulmarg

Gulmarg betegnes ofte som den schweiziske skiløbs destination i Indien. Dette smukke feriested, skjult i det snedækkede Himalaya, er det bedste, det største sted at stå på ski i Indien. Nogle professionelle skiløbere henviser endda til dette 7. bedste asiatiske skiferiested som det eneste indiske skisportssted, der virkelig er i en klasse hvor det bør nævnes.

Fantastisk og bare de bedste til avancerede skiløbere og snowboardere, der er off-piste backcountry terræn som det absolut bedste i Indien. Skiområdet er ret enormt for indiens størrelse og svulmer aldrig med skiløbere, selv ikke på toppen af ​​skisæsonen. Det er også sikkert med stand-by redningsspecialister og tilbyder generelt spændende tests, især når man skiløb ved 450 m skråningen af Kongdori.

De fleste skisportssteder i Himalaya er tilbøjelige til pludselige og farlige laviner. Gulmarg skisportssted er langt mere sikkert, da det har et sofistikeret advarselssystem, der sikrer hurtig evakuering af spændingssøgere, når der er en lavine.

Men stadig markerer dette eventyr tilbagetog alle boksene. Gode ​​pister, kvalitet og konstant pulveriseret sne, gode indkvarteringsfaciliteter samt moderne ski- og stolelifte. Fem avancerede Poma-skilifte, en af ​​de højeste lifter i Asien og den berømte Gulmarg Gondola, tjener alle denne destination.

Udlejning af ski og snowboardudstyr i skisportsstedet Gulmarg er let tilgængeligt og koster ikke meget at leje. Hoteller, restauranter og fastfoodboder serverer overkommelige lokale indiske retter, mens indkvarteringsfaciliteterne varierer, men generelt ikke er dyre. De fleste af værelserne er strategisk indstillet til at tilbyde en fantastisk udsigt over de indbydende sneklædte Himalaya-toppe og de tætte fyrreskove.

Lokalbefolkningen er søde, gæstfri og altid villig til at hjælpe. Den eneste ulempe ved Gulmarg er, at det ikke er særlig godt for en gennemsnitlig nybegynder eller mellemliggende skiløber og snowboarder.

Antal pister i Gulmarg

pister 3 grøn

%

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Gulmarg 3
Gulmarg 2
Gulmarg
Gulmarg 1

Priserne i Gulmarg

ski

Pris på Liftkort

135 kr. for en dag og 660 kr. for en uge for en voksen

sport

Pris på Leje skiudstyr

Fra 130 kr om dagen for en voksen.

Læs mere her

food

En god Restaurant

Området byder på massere af forskellige spise muligheder, blandt andet Bakshi Restaurant, Big Chillies Restaurant, Black Bear Brew og flere forskellige hoteller som har restauranter.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Gulmarg, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Video fra Gulmarg