Skiferie til Alpe Lucia/San Pellegrino

Skiferie til Alpe Lucia/San Pellegrino

Alpe Lusia/San Pellogrino er en del af Dolomitterne i Italien. Området har 23 lifter og 69 pister. Derudover er der over 100 km offpist.

Skiferie til Alpe Lucia/San Pellegrino, kan købes hos: Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Træd ind i Dolomiti Superski-regionen i Italien og oplev Alpe Lusia/San Pellegrino Ski Area, hvor snedækkede landskaber, uovertrufne pister og 2 gode snowparks venter på alle typer skiløbere. Over 100 km brede, velmarkerede pister med 24 lifte til at transporterer skiløbere på alle niveauer. Du vil opleve de store klippevæge fra Dolomitterne. Alpe Lusia/San Pellegrino er rig på kultur, herunder kirker og UNESCO’s kulturarv Dolomitterne. Rejsende, der tager ud i dette unikke landskab, kan udforske Focobon-massivet, Col Margherita-bjerget og Pala di San Martino-bjergkæden for blot at nævne nogle. Med så meget at byde på vil du ikke gå glip af et besøg i Alpe Lusia/San Pellegrino Ski Area.

Skisæsonen i området

Når sneen er på sit højeste fra december til april, er Alpe Lusia/San Pellegrino Ski Area forvandlet til et klasse skiområde. Et avanceret sneproduktionssystem sikrer masser af sne til skiløb hele sæsonen sammen med den nyeste generation af lifte. Desuden kan du vælge mellem de forskellige pister og opleve, hvorfor dette område er et velbesøgt træningsområde for mestrene fra Italiens alpine skisportslandshold. Selv hvis du er en absolut nybegynder eller en freeride-ekspert, er der noget her, der kan konkurrere med ethvert skisportssted.

Hvis skiløb ikke er helt din kop te, tilbyder området masser af andre muligheder som f.eks. sneskovandringer og Nordic Walking og skøjteløb. Så uanset om du vil prøve kræfter med skiene, snowboarding eller bare have det sjovt i de smukke omgivelser, så har Alpe Lusia/San Pellegrino Ski Area det.

Liftkortet og udforingerne

Det storslåede liftkort, der starter i feriebyen Moena og strækker sig til Falcade, tilbyder skiløbere en bred vifte af terræn, der spænder fra 55% blå pister, der er perfekte for familier eller begyndere, til 35% røde pister, der er velegnede til erfarne skiløbere, samt 10% sorte pister, der er perfekte, hvis du er på udkig efter en ægte udfordring. For dem, der foretrækker langrend, er der over 36 km smukke spor, der er omhyggeligt anlagt for at give den allerbedste udsigt over området. Sidst men ikke mindst kan du med 32 bjerghuts og restauranter i nærheden nyde et solidt måltid efter skiløbet og blive budt hjerteligt velkommen, af venlige lokale folk.

Funpark og snowpark

Skiområdet omkring Alpe Lusia/San Pellegrino byder på to funparker, der er udstyret med en række udfordringer og forhindringer for både nybegyndere og erfarne vovehalse. Morea Snowpark i Alpe Lusia byder på rails, bokse, hop mm. Så er der SanPe Snowpark i Passo San Pellegrino til de spændingssøgende som vil prøve deres færdigheder med BigAirBag – perfekt til den ekstreme boarder.

Restauranter du skal opleve

  • InAlto
  • Chalet Cima Uomo
  • Baita Paradiso
  • Capanna Passo Valles
  • Rifugio Flora Alpina
  • Chalet Valbona

Sjov for børn i Alpe Lusia/San Pellegrino

Rifugio Flora Alpina har et populært snowtubing-område for børn, hvor de kan glide ned ad bakker på oppustelige “baderinge”. Og i centrum af Falcade er der en naturlig skjøtebane, som er åben hver dag, komplet med udlejning af skøjter, hvis der er behov for det.

For dem, der foretrækker mere rolige oplevelser, tilbyder Bellamonte en kælkebane, som altid er sjov at komme ned af. Den 2100 meter lange bane, der kan nås via en gondol fra Le Fassane, snor sig gennem skoven og vil helt sikkert give gode minder for alle aldre.

Sørg for at hente Lusia-Sanpe appen

Alpe Lusia/San Pellegrino-skisportområdet har fuldstændig revolutioneret ski-oplevelsen med deres gratis Lusia-Sanpe-app. Den giver dig ikke kun opdateringer om skiområdet og vejret lige ved hånden, men giver dig også mulighed for at holde kontakten med dine venner, mens du er på pisterne. For dem, der ønsker at forblive konkurrencedygtige, registrerer appen alle dine nedkørsler, hastigheder, højder og meget mere – og giver dig som bruger personlige rapporter til at måle dine præstationer.

Vil man på afterski, så er der massere af barer i byen og på pisterne. Der er også et par diskoteker i byen hvor de lukker sent hvis man er til det, priserne er fornuftige.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Bormio, CampitelloCavalese, Cervinia, Champoluc og en del andre steder.

Alpe Lusia - San Pellegrino

Antal pister i Alpe Lucia/San Pellegrino

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Alpe Lusia - San Pellegrino
Alpe Lusia - San Pellegrino
Alpe Lusia - San Pellegrino
Alpe Lusia - San Pellegrino

Priserne i Alpe Lucia/San Pellegrino

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1850 – 2350 DKK for en voksen. Alt efter hvor stort liftkortet skal være

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos dolomitisuperski.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på dolomitisuperski.com.

food

En god Restaurant

Gode spisesteder i Alpe Lucia/San Pellegrino er – Baita Paradiso, Inalto Col Margherita og Malga Agriturismo La Negritella.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Alpe Lucia/San Pellegrino, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normal
Booking
hotels.com logo
agoda
Pistekort Alpe Lucia/San pellegrino
Alpe Lucia - San Pellegrino
Video fra Alpe Lucia/San Pellegrino
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italein her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Lucia/San Pellegrino

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i San Pellegrino?

De starter skisæsonen i starten af december og de lukker skiområdet i midten af april.

Er San Pellegrino et godt all around skiområde?

Ja, pisterne er godt fordelt i et niveau så alle kan have det sjovt her. Der er 67,5 km pist, som gør at det er et sted man kan være en uge uden at føle man bare står på de samme pister hele tiden.