Skiferie til Niseko

Skiferie til Niseko

Niseko er det sted man hører om igen og igen når man snakker om skiferie til Japan. Grundet til det er at der i løbet af en skisæson kan falde op mod 18 meter frisk puddersne. Det gør altså det er et af de steder i verden hvor der lander allermest sne i løbet af en sæson, hvor det muligt at komme på ski eller snowboard.

Niseko er toppen af poppen for dem der eller puddersne og guidede offpist ture. Området i Niseko er også blandt de største i Japan, hvilket derfor også er et af de steder flest europæere tager til når man endelig tager til Japan.

Der er børneskiskole, hvor der bliver snakket engelsk og ikke japansk som på mange af de mindre steder. Der er gode muligheder for at finde overnatningsmuligheder i form af lejligheder, hoteller mm.

Niseko byder også på restauranter i massevis, der er shopping muligheder, derudover karoke barer som er ret kendte ned i Japan. Der er også barer og natklubber i Niseko by.

Området er kendt blandt de lokale også, derfor vil man også opleve at det kan være ret fyldt op i områder og liftsystemet er ikke det hurtigste så man kan godt komme til at opleve kø også. Det er ret dyrt af være på skiferie i Niseko frem for andre destinationer i Japan.

I Japan er der mange skisportssteder, der er blandt andet Kiroro, Moiwa, Furano og Rusutsu + mange flere.

Vil du læse mere om Japan som skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Niseko

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Niseko 1
Niseko 4
Niseko 2
Niseko 3

Priserne i Niseko

ski

Pris på Liftkort

1 dages liftkort koster 8000 JPY for en voksen. Som er 506 DKK

Man kan bestille liftkort hos niseko.ne.jp.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 1 dage fra 8100 JPY, som er 512 DKK

Leje af snowboard i 1 dage fra 8100 JPY, som er 512 DKK

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her niseko-village.com.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er flere gode hoteller med god mad, Ki Niseko, Hanazono Niseko Resort. derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Niseko, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Snowminds
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Video fra Niseko
Skiområder i Japan
japan

SKIFERIE I JAPAN

Find alle skisportsstederne i Japan her og læs mere om skiferie i Japan.

FAQ – Spørgsmål til Niseko

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Niseko det største skiområde i Japan?

Nej faktisk er både Hakuba og Shigakogen større og billigere end Niseko. Men Niseko er det mest kendte skiområde, og der er også her du vil se flest mennesker. Med det sagt så er Niseko det 3. største skiområde i Japan, målt på piste km.

Hvor lang er skisæsonen i Niseko?

Den ligger typisk fra slut november til starten af maj. Lifterne er åbne fra ca. 08:30 frem til 16:00 hver dag. Derudover har de nogle få lifter som har åbent til længere ud på aftenen.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Niseko
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam