Skiferie til Nanshan

Skiferie til Nanshan

Kolde og tørre, frosne snedækkede veje og temperaturer, der falder til under 0 grader, vinter i Beijing kan være brutal og temmelig straffende. Men for skiløbere, skøjteløbere og snowboardere forvandler vinteren hovedstadens Nanshan Ski Resort til et spændende hotspot af vanvittigt sjovt og adrenalinfyldt eventyr.

Nanshan Ski Resort er Beijings førende vintersport og eventyrferie. Denne skiby ligger ca. 75 km nordøst for hovedstaden og hæver Beijing til en hovedstadsliga med skisportssteder i verdensklasse.

Dette skisportssted er endnu ikke det mest populære i verden. Men med en betagende ski- og snowboardpark på 4.000 hektar, fremragende skifaciliteter og tre kategorier af professionelle skiløjper er det bestemt et af de bedste i Asien. Der er endda en ski- og snowboardskiskole lige inden for byen.

Placeringen af ​​Nanshan Ski Resort gør det praktisk for lokale og besøgende, der dør for en eventyrfyldt dagstur. Det faktum, at denne facilitet allerede er øremærket til at være vært for vinter-OL 2022, betyder, at det bestemt er et besøg værd.

Skiferie til Nanshan, kan købes hos:  Hotels, Booking, Agoda

På en almindelig skiferie i Nanshan Ski Resort er du næsten sikker på at få livslange minder. Der er 25 pister, en tysk designet kælkebane, flere snescootere med dedikerede stier, ultramoderne skilifte og stolelifte og jib-funktioner, alt for dig at udforske. Det har 25 stier, alle opdelt i elementære, mellemliggende og avancerede, undervisningsstier og specielle spor dedikeret til spænding og underholdning.

Alle er velkomne, også dem der aldrig har stået på ski før. Der er en skole med autoriserede instruktører og skræddersyede ski-programmer, og ski- og snowboardområdet er stort og venligt for alle også. Der er endda et område for snescootere til børn med snescootere.

Man behøver ikke at medbringe skiudstyr og -udstyr, da der er flere at leje i skiudstyrshallene. Hoteller, restauranter og snackbarer, der specialiserer sig i flertallet af lokale kinesiske fødevarer, støder også op til feriestedet. For dem, der foretrækker at leje et værelse i nærheden af ​​skisportsstedet, inkluderer faciliteterne Xuedun træhus og norske villaer.

For at få adgang til Nanshan Ski Resort fra Beijing afgår direkte shuttlebusser dagligt fra Shaoyaoju, Sanyuanqiao og Wudaokou stationer tidligt om morgenen. Busserne tager cirka en time at ankomme og koster ikke meget. Taxaer fra Taiyangjiayuan er også tilgængelige.

Antal pister i Nanshan

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Nanshan
Nanshan 2
Nanshan 3
Nanshan 1

Priserne i Nanshan

ski

Pris på Liftkort

Omkring 400kr for 1 dag på ski for en voksen

Bliv klogere på priserne her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje er med i prisen for liftkort, tager man sit eget med, får man 30% rabat på liftkortet

food

En god Restaurant

Nanshan har blandt andet Meizhou Dongpo restaurant og flere andre som ligger lidt fra skiområdet.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Nanshan, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking.com logo
Video fra Nanshan
Skiområder i Kina
kina

SKIFERIE I KINA

Find alle skisportsstederne i Kina her og læs mere om skiferie i Kina.