Skiferie til Uvdal

Det er et super hyggeligt område for hele familien hvor der er en afslappet atmosfære. Der er hytter og lejeligheder man kan leje.

Uvdal byder på super god ski, hvor der er snesikkert det meste af sæsonen. Der er 20 pister i alt hvor 4 lifter til at tage en rundt i området, den længste piste er 6 km lang. Der er noget for alle om man er snowboard, skier, nybegynder eller erfaren.

Turen til Uvdal, de fleste vælger at tage til Oslo med færgen og derefter køre de små 200 km hvor man så køre til Uvdal. Det tager små 3 timer.

Uvdal er et mindre skisportssted i Norge, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet, Strandafjellet, Stryn Sommerski, Trysil, Tyin Filefjell, Vaset, Vrådal og der er mange flere steder at i Norge.

Og vil du gerne læse mere om Norge som skidestination så tryk her.

Antal pister i Uvdal

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Uvdal optimized
Uvdal3 optimized
Uvdal2 optimized
Uvdal1 optimized

Priserne i Uvdal

ski

Pris på Liftkort

5 dages liftkort koster 900 DKK for en voksen.

Se priserne her uvdal.no.

 

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 5 dage fra 600 DKK

Leje af snowboard i 1 dage fra 5700 JPY, som er 360 DKK

Du kan kan leje udstyr i området.

 

food

En god Restaurant

Der ligger ikke ligefrem mange spise steder, men der er Geilo Sushi som ligger lidt væl derfra godt nok og Vasstulan som også ligger et stykke derfra.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Uvdal, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Uvdal
Skiområder i Norge
norge

SKIFERIE I NORGE

Find alle skisportsstederne i Norge her og læs mere om skiferie i Norge.

FAQ – Spørgsmål til Uvdal

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kan man opleve i Uvdal?

Det er alt fra alpint skiløb, langrend, vinter paintball, snescooter kørsel, vinter kite, is-fiskeri, hundeslæde og drift rundt i bil. Stedet er perfekt, for dig der søger oplevelser man ikke finder alle steder.

Hvad er specielt ved Uvdal?

Det er at de kun har åbent fredag til søndag, udover uge 7, 8 og 9.  og i påsken, her har de åbnet alle dage fra 10:00 til 16:30.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Uvdal
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam