Skiferie til Kitzbühel

KitzSki tilbyder skiløb på 233 kilometer pister med 57 lifte og 60 restauranter og hytter i området. De kan også prale af en vintersæson, der varer en længere periode, og en høj snesikkerhed. Derudover er der tre kælkebakker, dagligt ny præparerede langrendsløjper, adskillige vintervandrings muligheder på bjerget og forskellige ugentlige programmer, der supplerer skiferien.

Fakta om Kitzbühel

  • Skisportsstedet har 57 moderne gondoler og lifte.
  • Skisporet omfatter 233 kilometer, hvoraf 188 er udpeget og forberedt til skiløb i nedadgående retning.
  • Der er 46 kilometer blå stier, 32 kilometer røde stier og 18 kilometer sorte stier.
  • Der er mere end 60 bjerghytter og restauranter til rådighed.
  • Der er to fotosteder, hvor man kan tage selfies i området.
  • Alle de lifte, der er til rådighed til træning i dalen, er gratis.
  • Der er skibusser til rådighed for alle skiløbere.

Skiløb i Kitzbühel

Fra oktober til maj kan skiløbere nyde 233 km pister, herunder den verdensberømte Streif. I dette skiområde er der 60 bjergrestauranter og flere barer med afterski, der tilbyder et varieret kulinarisk udvalg fra lokale retter til gourmetretter.

De besøgende kan benytte gratis øvelifter i dalen, herunder Rasmusleiten, Mocking, Ministreif (Kitzbühel), Hausleiten (Jochberg), Pass Thurn, Reith og Aschau.

Langrend i Kitzbühel

Kitzbühel tilbyder en række forskellige vintersportsgrene, herunder langrend, vintervandring, sneskovandring, slædekørsel, skøjteløb og curling. Besøgende kan også prøve de nyeste trendsportsgrene, mens man nyder det betagende bjerglandskab på over 50 km af stier. Langrendsløjperne er velegnede til alle niveauer og kan benyttes gratis af gæsterne.

Der er mulighed for vintervandring i Kitzbühel

Du kan vandre i Kitzbühels vinterlandskab på ca. 35 stier, der strækker sig over 140 km. Landskabet er betagende og fredfyldt med lyden af sneen, der knirker under dine fødder. Den nemmeste måde at nyde landskabet på er ved blot at gå igennem det. Vintervandring er en stressfri aktivitet, der kun kræver gode støvler, varmt tøj og at du følger en af deres markerede stier i op til 2000 meter over havets overflade.

Wellness er en bestemt tid til åndelig foryngelse.

Kitzbühel tilbyder ideelle betingelser for afslapning og wellness midt i de tyrolske bjerge. Eksklusive wellnesshoteller tilbyder en række funktioner fra panorama swimmingpools til dampbade, solarier og beroligende saunaer.

For dem, der foretrækker mere aktive aktiviteter, er der adskillige fitnesscentre og yogafaciliteter til rådighed. Oplev de uendelige rekreative muligheder i Kitzbühel-regionen med en mindful pause, der harmoniserer både krop og sind. 

Sådan kommer du til Kitzbühel

Kitzbühel er let tilgængelig med tog, bil eller fly. Beliggenheden og tilgængeligheden samt de korte afstande i byen gør det til en unik destination. Byen har tre togstationer, forbindelser til nærliggende lufthavne og et effektivt offentligt transportnet, der sikrer nem adgang til hjertet af Alperne.

Kitzbühel er kendt for den gå venlige adgang til tingene, der er ingen grund til at bruge bil i selve byen, som også kaldes Gamsstadt.

Antal pister i Kitzbühel

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kitzbuhel 3
Kitzbuhel 2
Kitzbuhel 1
Kitzbuhel

Priserne i Kitzbühel

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster omkring 2150 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “KitzSki” de fleste vælger.

Man kan bestille, læse om de forskellige liftkort og se priserne hos Kitzski.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Kitzbühel, via Alpinresorts.

 

food

Restauranter

Der er rigtig mange muligheder for at spise god mad i Kitzbühel, vi kan anbefale “Centro”, “Huberbrau Stuberl”. Der er ligeledes mange spisesteder oppe på pisterne.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Kitzbühel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
Thinggard logo
skiferie.dk
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Kitzbühel
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.