Skiferie til Pitztal

Skiferie til Pitztal

Pitztal består af 3 områder, Hochzeiger, Gletsjeren og Rifflsee.

Skiferie til Pitztal, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Pitztal: Intersport Rent

Pitztal er et område som er en del af Tyrol området. Området strækker sig fra 1000 meters højde til 3440 meters højde, som er det højeste punkt i Innerpitztal. Det er et meget smukt området hvor man også har udsigt udover Wildspitze som er det højest på punkt i hele området 3768 meters højde.

Skiområdet Pitztal byder på gletsjer skiløb, 122 km pister, 55 lifter, der er garanteret sne fra november til omkring midt april. 90% af pisterne ligger oppe i 2000 meters højde.

Det er et moderne skiliftsystem som kan tage en op i hele 3440 meters højde som er blandt et af de højeste punkter i Østrig.

Der er flere gode restauranter oppe på pisterne og der er flere afterski steder, der er ex ”Hexenkessl und Hexenstube”, ”Siglu”, ”Pitztaler Ice Schirmbar” og mange flere.

Der er flere muligheder for aktiviteter uden for pisterne, der er flere hiking ruter, der er langrendsspor, der er is klatring, guidede ture i området, skøjteløb, kælkebaner, curlingbane, kanefart og is dykning.

Antal pister i Pitztal

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Pitztal optimized
Pitztal2 optimized
Pitztal3 optimized
Pitztal1 optimized

Priserne i Pitztal

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster fra 1780 DKK for en voksen.

Man kan se priserne på liftkort hos pitztal.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på Intersport Rent.

food

En god Restaurant

Der er flere gode spisesteder, dog kan der ligge lidt mellem dem, men der er blandt andet. Restaurant-Cafe sPfandl, Hexenkessl Almbar Pitztal, Sunne Alm og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Pitztal, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
hotels.com logo
agoda
Booking
Video fra Pitztal
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Pitztal

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Pitztal?

De er kendt for en rigtig lang skisæson, som går fra september til juni. Grundet Pitztal-gletsjeren, det er så ikke alle pisterne som er åbne hele tiden.

Hvad er særligt ved Pitztal?

Det er deres gletsjer som gør at du kan tage liften op i 3440 meters højde. Som er et af de højeste punkter du kan tage en lift til i Østrig. Herudover er det et godt familie område, som både har alpine pister og langrend. Der er 86 km pister i alt og 3 funparker i højsæsonen.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Pitztal
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam