Skiferie til Zell am Ziller

Skiferie til Zell am Ziller

Zell am Ziller er et mindre, men bemærkelsesværdigt område i Zillertal Arena. For næsten 2000 år siden blev området dannet ved sammenslutningen af skiområderne Zell, Konigsleiten og Gerlos. Pisterne, som giver ca. 143 km og er fuldt præparerede med fantastisk sne. Med sin højeste top, der måler 2500 m over havets overflade, byder på mere end hvad et gennemsnitligt østrigsk feriested har i højde meter.

Skiferie til Zell am Ziller, kan købes hos: TripTour, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Zell am Ziller: Alpinresorts, Intersport Rent

Resortet har en solid infrastruktur, der sikrer korte ventetider selv i højsæsonen. Desuden er der fremragende sneforhold hele året, men især fra januar til begyndelsen af februar.

Zell am Ziller er et passende valg for nybegyndere og moderate skiløbere, da de fleste af de sorte pister ikke er overdrevent stejle eller udfordrende. Skientusiaster, der endnu ikke er vant til vanskelige pister, bør dog undgå spor nummer 36 mellem Gerlos og Kongigsletien.

Hvordan kommer man til Zell am Ziller?

De nærmeste lufthavne ligger i Salzburg, München og Innsbruck. Med hensyn til afstand er Innsbruck den nærmeste på 65 km, som tager ca. en time at køre. Dernæst er Salzburg lufthavn ca. 160 km væk, som tager ca. 1 time og 50 minutter at nå frem til din destination. Endelig ligger lufthavnen i München ca. 182 km væk og tager ca. 2 timer.

En anden transportmulighed er det østrigske jernbanenet, som er kendt for sin pålidelige service hele året rundt. Efter ankomsten til Jenbach kan rejsende tage den smalsporede jernbane og buslinje for at nå Zillertal-dalen.

Zell am Ziller kan også nås i bil, hvilket giver dig mulighed for at besøge de nærliggende skisportssteder, mens du kører gennem et velholdt vejnet. Et 10-dages vejafgiftsmærke koster ca. 10 euro, husk nu at køb det inden i køre ind i Østrig. Ellers venter der en bøde på 120 euro, hvis den ikke er placeret korrekt i ruden.

Indkvarteringsmuligheder i Zell am Ziller

Zell am Ziller har ikke ski-ind og ski-out, men der ligger skihytter og hoteller tæt på lifterne. Vi anbefaler at finde et sted i nærheden af skibussen. For at vælge det ideelle sted skal du overveje dit budget og din transportform. Hvis du kommer i bil, er alle steder tilgængelige med bil. Men hvis du ankommer med bus eller anden transport, skal du vælge et sted i nærheden. For at i ikke skal gå for langt i skistøvler.

Læs mere om: Bedste hoteller i Zell am Ziller

Zell am Ziller tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, lige fra skiløb til snowtubing, snowcross-pister, parallelle kæmpeslalompister, hastighedsmåling pist, samt snowpark, der er velegnet til alle i familien.

Hvis du kun er interesseret i skiløb, kan det være en fordel at udforske andre skisportssteder, når du har oplevet Zell am Ziller. Regionen byder også på udfordrende skiområder, der er velegnede til avancerede skiløbere og snowboardere.

Der er +100 restauranter i hele området, der er over 30 barer, 5 diskoteker. Priserne er fair i området.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Zell am Ziller.

De 7 områder som Zillertal Superski byder på er Hintertux, HochzillertalHochfügenMayrhofenSpieljochZilltertal ArenaZillertal 3000. Derudover er der mange andre skiområder i Østrig.

Antal pister i Zell am Ziller

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Zell am Ziller 3
Zell am Ziller 2
Zell am Ziller
Zell am Ziller 1

Priserne i Zell am Ziller

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster ca. 2345 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Zillertal Superski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos zillertalarena.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr alle byerne i området, der kan være penge af spare ved at bestille det online. Du kan leje det hos Alpinresorts.com

food

Restauranter

Der er mange fine og hyggelige restauranter i Zell am Ziller, der er blandt andet Quattro, Hofer’s Wirtshäusl, Café Kerzenstüberl og Hotel Restaurant Rosengarten.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Zell am Ziller, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
trip tour sort logo
Sunweb normal
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
Pistekort Zillertal Superski
Zillertal JPG optimized
Video fra Zell am Ziller
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Zillertal Superski

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Zillertal Superski?

Zillertal starter skisæsonen lige i starten af december også går den frem til midten af april.

Hvad er er Zillertal kendt for?

Det er et kæmpe område med 544 piste km og 180 lifte, fordelt på 4 store skiområder. Der er gratis skibusser mellem områderne.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Zell am Ziller
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam