Skiferie til Hundfjället

Hundfjället er et perfekt skiområde for familier med små børn. Med det brede udvalg af pister i forskellige sværhedsgrader, byder SkiStar Hundfjället på en god skiferie for alle.

Tandådalen og Hundfjället giver den optimale kombination af avancerede pister, begynderbakker, funparks, og gode oplevelser for de yngste skiløbere. To bjerge forbundet af en transportlift sikrer, at du med dit liftkort frit kan komme ned ad pisterne i de 2 områder. Sälen dækker de fire skiområder Tandådalen, Hundfjället, Lindvallen, og Högfjället. Så med skibussen, kan du komme til Lindvallen eller Högfjället os, her har du så endnu flere pister.

Hundfjället: Et magisk skisportssted

Hundfjället er hjemsted for et magisk område for de små skiløbere, kendt som Trollskogen, samt Sveriges stejleste piste, kendt som Väggen. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren skiløber, kan du her opleve noget der er skræddersyet til dig. Hyggelige varmestuer, en fin skiskole, og underholdende børneområder som er tilgængelige både i Tandådalen og Hundfjället.

Tandådalen: Spænding og udfordringer

I Tandådalen finder du Sälens mest udfordrende pister. Du kan prøve tricks og hop i ski- og snowboardparken eller prøve den kendte halfpipe. Med en bred vifte af pister er der muligheder for alle niveauer og aldre, Tandådalen har lidt af dele hele om man er skiløber, snowboarder eller til langrend.

Skiløbet i Hundfjället

På pisterne i Hundfjället er der udfordringer og morskab for alle uanset niveau og alder. Du kan begive dig ud på 5 grønne pister, 4 blå pister, 9 røde pister og 4 sorte pister, alt sammen betjent af 15 lifter og 2 rullebånd. Så kan man tage en tallerken lift over til Tandådalen, hvor der er en Junior Park og Super Park, hvor de mere garvede skiløbere og snowboardere kan udfolde deres vilde tricks og lir, til stor fornøjelse for de mindste på ski.

Skiferie.dk 600x120 Banner 6

En familievenlig skioplevelse

Tag børnene med på et eventyr i Trollskogen på Hundfjället, hvor en 1,5 km lang bakke gennem skov venter dem. Her vil børnene blive underholdt af over 450 trolde, der gemmer sig mellem træerne. Det er en unik oplevelse, samt det er en favorit blandt de yngste gæster og sikrer. Så prøver i den engang, ja, så kan hurtigt en hel dag gå her.

Børnevenlige skiområder i Hundfjället

Trollbäckstorget

Trollbäckstorget er et perfekt sted for de mindste. Her finder du langsomme lifter, lette skiløjper og rullebånd til de helt små. Under Østekspressen, også kendt som E8, finder du Hundfjällets kælkebakke.

Faciliteter i nærheden: Toilets, café, varmestue, grillplads, SkiStarshop, skiskole.

Den fortryllede skov

Trollskogen, eller Den Fortryllede Skov, er at finde oppe i skiområdet og nemmest at komme via tallerkenlifte. Her kommer træer, trætrolde og alle slags figurer til live gennem lyd og lys. Ved bunden af Trollskogen ligger Trollens Fäbod, hvor Valle flere gange om ugen giver et show. Du kan komme derhen til fods og med en barnevogn.

Faciliteter i nærheden: Toilets, café, opvarmningshytte, vaffelhytte, grillplads.

Snepark og Fun Ride

SkiStar Fun Ride er en bakke med hop, bumps og udfordirnger, der er bygget til at passe alle, fra mindre børn og begyndere til avancerede skiløbere. Du finder Hundfjällets Fun Ride på piste 6.

Den nærmeste Snow Park ligger i Østra Tandådalen. Du kan nemt komme derhen med skibussen eller via transportlifter.

Indkvartering i Hundfjället

Hundfjället byder på en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, der spænder fra lejligheder og skihytter, der er veltilpassede til familier med børn, til mindre hotelværelser for dem, der foretrækker at bo simpelt med skiløjpen lige uden for døren. Uanset hvilken indkvartering du vælger i Hundfjället, bor du tæt på skiløjper og lifte.

SkiStar Lodge Hundfjället

Uden tvivl er det mest luksuriøse ophold i Hundfjället SkiStar Lodge Hundfjället. Med den centrale beliggenhed og fokus på komfort og afslapning er det det ideelle sted for dem, der søger en ekstra speciel skiferie.

Børnepasning i Hundfjället

Hundfjället gør det nemt for familier med små børn at nyde en skiferie. Børnepasning og babysitting er til rådighed for de mindste børn, så du kan nyde pisterne mens dine børn er trygt og sikkert passet. Der er selvfølgelig også skiskole, som er meget brugt.

Spisesteder i Hundfjället

PONTUS!

På PONTUS! i Sälen bliver du mødt af en varm, hyggelig international lodge atmosfære, hvor den rolige svenske nordiske kultur møder det udtryksfulde Nordamerika – Sälen men det føles lidt som Colorado. Restauranten har også en indbydende bar, der tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer.

MONDO

Mondo, hvilket betyder ‘verden’ på italiensk, er et unikt “familie-style koncept”, med retter fra forskellige dele af verdens køkken – et dele-koncept for enhver lejlighed, for hele familien eller gruppe af venner. Mondo byder på til et vidunderligt udvalg af muligheder, spændende, forventet og uventet, men frem for alt godt.

Der er ca 3 timers kørsel fra Oslo til Hundfjället.

Hundfjället er et godt skisportssted i Sverige, men der er også andre steder du kan vælge at besøge som fx. Gesunda, Hogfjället, Hovfjället, Idre Fjäll, Järvsö og mange andre skidestinationer.

Antal pister i Hundfjället

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hundfjallet1 optimized
Hundfjallet2 optimized
Hundfjallet4 optimized
Hundfjallet optimized

Priserne i Hundfjället

ski

Pris på Liftkort

4 dages liftkort koster 1034 DKK for en voksen. For alle 4 områder, børn under 6 er gratis. 

Man kan bestille liftkort hos skistar.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 4 dage fra 600 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 4 dage fra 600 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her skistar.com.

food

En god Restaurant

Der er massere af gode restauranter i området inden for 20 km, men ved Hundfjallet ligger der blandt andet. Joangets Våffelstugan og Toppstugan Lyktan.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Hundfjället, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Skiferie.dk
dansk bilferie logo
Booking.com logo
agoda
hotels.com logo
Pistekort Hundfjället
Sverige hundfjallet optimized
Video fra Hundfjället
Skiområder i Sverige
sverige

SKIFERIE I SVERIGE

Find alle skisportsstederne i Sverige her og læs mere om skiferie i Sverige.

FAQ – Spørgsmål til Hundfjället

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Hundfjället ejet af SkiStar?

Det er korrekt, SkiStar som står bag både Åre og Sälen som er de 2 største skiområder i Sverige. De står også bag Hemsedal og Trysil som er Norges største skiområder. Det er noget dyre end andre områder i Sverige, men du har også langt flere pister i området omkring Hundfjället.

Hvornår er pisterne åbne i Hundfjället?

Lifterne i Hundfjället åbner 09:00 og kører til 15:30.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Hundfjället
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam