Skiferie til Lofsdalen

Skiferie til lofsdalen

Lofsdalen byder på godt skiløb, i smukt naturområde. Der er 25 pister i området med 9 lifter i området. Der er også 120 km langrendsspor i flere forskellige sværhedsgrader.

Lofsdalen er mere end blot et skisportssted – det er en oplevelse af uberørt natur, et eventyrland for familier, begyndere og lettere erfarne skiløbere. Med den effektive 6-personers stolelifte, familievenlige pister og lækre hytter, er det et perfekt skiområde for særligt familier.

Skiferie til Lofsdalen, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skiløbet i Lofsdalen

Den topmoderne 6-personers stolelifte tager dig ubesværet op til bjergets højeste punkt, hvor du finder de velholdte pister. For familier og begyndere er der lettilgængelige pister, mens eventyrlystne skiløbere kan udforske det off-piste og Lofsdalens svære pister.

Oplev magien i bjergene

Langrendssporene giver en anden måde at opleve Lofsdalens charme på. Uanset om du er en elite skiløber på udkig efter det perfekte træningsspor eller blot ønsker at tilbringe en afslappende dag i fra alpint skiløb, vil de langrendsspor du finder i Lofsdalen opfylde dine forventninger.

Lofsdalen er kendt for deres skybar hvor man har 360 view udover bjergene, det er den højeste liggende whiskey bar i Europa.

Derudover er 150 km snescooter spor i Loftdalen. Hvis man ikke har prøvet at køre på snescooter før, bør man prøve det her.

Aftenski på pisterne

Hver onsdag fra uge 52 er der nat skiløb i Lofsdalen. Lyset fra pisterne oplyser den mørke himmel og skaber en magisk atmosfære. Lifterne er åbne fra kl. 9 om morgenen til kl. 20 om aftenen, hvilket giver dig mulighed for at stå på ski hele dagen, lad derfor op til om onsdagen den uge er i Lofsdalen.

Familievenlige faciliteter

Fra børneområdet, der er designet til at være en sikker og sjov introduktion til skiløb for de små, til de hyggelige restauranter, der byder på varme måltider og snacks, er alt inden for nem rækkevidde til alle hytterne.

Fakta om Lofsdalen

Lofsdalen byder på:

 • 9 lifte
 • 25 pister
 • 492 lodrette meter
 • 26.335 meter pister
 • 3 parker
 • 1 skicross-bane
 • 2 6-personers stolelifte
 • Børneområde
 • Stejleste hældning: 42 grader

Lofsdalens SnowParker

Lofsdalens parker er en ægte freestyle drøm for skiløbere og snowboardere, der spænder over en bred vifte af hop af varierende sværhedsgrad. Fra brede juniorbokse til 12 meter lange rails, Rainbow, Battleship, Flat down og flade rails og kasser – her er noget for enhver smag.

Parkerne er designet til både at maksimere spænding og sikkerhed. Hvis du vil have nogle seriøs sjov og lære cool jib-skiløb, så er Jib-skolen noget for dig i Lofsdalen. Undersøg mere om det på deres hjemmeside.

Den blå linje

Den blå linje er perfekt, hvis du ønsker at forbedre dine park skifærdigheder. Hoppene giver tilstrækkelig “hang-time” til at gøre din første 360° landing. De er designet som tabletops (ca. 3-5 m), hvilket reducerer risikoen for fald.

Den røde linje

Den røde linje er for skiløbere, der er ude efter en vild udfordring. Hoppene er større (ca. 10-13 m) med mere udfordrende rails.

Adventure turen

Eventyr turen er en 1,9 km lang naturlig sjov park med raviner, hop, stier og flere spændende udfordringer. Dette er ideelt til træning af balance og skikontrol.

Loffe Park

Loffe Park er designet til børn og begyndere, der ønsker at lære at hoppe og rail i et beskyttet miljø. Parken ligger ved siden af Loffe-liften.

 • Junior regnbueboks (5 m)
 • Junior battleship-boks (6 m)
 • Junior fladboks (5 m)

Pister og lifte i Lofsdalen

6-personers stolelifte transporterer hurtigt familien op til bjerget uden kødannelse. Du kan vælge mellem grønne, blå og røde skiløjper. På toppen vil man have udsigt til de sorte skiløjper. Prøv Rännan med en hældning på 42 grader. For den ultimative skioplevelse skal du prøve Lofsdalens længste spor – på hele 3,4 km.

Stolelifte

6-personers stolelifte sikrer, at du og din familie hurtigt kan komme op på bjerget uden lange køer. Du vil opleve en glat og behagelig stigning til toppen, klar til at tage din første tur ned af pisten.

Skiløjper i alle farver

Uanset om du er ny på ski eller føler dig som en ekspert, er skiløjper, der passer til dit niveau. Vælg mellem de blide grønne skiløjper, de mere udfordrende blå skiløjper og de krævende røde skiløjper.

Sorte pister og Rännan

Fra toppen af bjerget har du en fantastisk udsigt til de sorte pister, der er perfekte for de mest erfarne skiløbere. Gå ikke glip af Rännan, den mest udfordrende piste med en hældning på 42 grader. Den vil uden tvivl give et adrenalinkick.

Lofsdalens længste piste

For den ultimative oplevelse skal du prøve Lofsdalens længste spor. Med en længde på 3,4 km er det en ren oplevelse fra start til slut. Oplev skønheden i Lofsdalen, mens du suser ned ad denne piste.

Indkvartering i Lofsdalen

Fra hytter, lejligheder, et hotel, et vandrerhjem til en campingplads – Lofsdalen har det hele. Find noget der passer til jer, om i er familie, kæreste par, mindre eller større gruppe.

Hotellet

Lofsdalens Fjällhotell er beliggende kun få hundrede meter fra skiliften. Hotellet har 41 hotelværelser i hotelbygningen og på gårdspladsen. Vælg mellem økonomiværelse (2 senge), dobbeltværelse (2 senge og sovesofa) i hotelbygningen eller 3-sengs eller 4-sengs studios på gårdspladsen.

Hytter & Lejligheder

For dem, der ønsker at bo i hytter med adgang til eget køkken & badeværelse, er der mange forskellige muligheder. Når du lejer en hytte / lejlighed, skal du medbringe dine egne lagner ved mange af hytterne og lejlighederne – du kan sikkert også betale dig fra det.

Fjällbäcken

Et hyggeligt hytteområde tæt på lifter og langrendsspor.

Fjällterrassen 1

Store og rummelige lejligheder, perfekte for familier.

Fjällterrassen 2, Lejlighed 21-40

Ejede lejligheder nær lifter og børneskråninger.

Fjällterrassen 3

Moderne, rummelige lejligheder tæt på skiløjperne.

Hjortronet

Lejligheder tæt på skiresort.

Hovärken

Alle hytterne på Hovärken er privat ejede.

Höglandet

Moderne hytter med smuk udsigt over bjergene.

Laxvägen 9

Moderne lejligheder med 6 senge, med fantastisk udsigt over bjergene.

Lofsdalens Fjällhotell

Hotel med komfortable værelser.

Lofsens Fjällby Nedre & Övre

Hytter med en høj hyggefaktor og veludstyrede hytter.

Lofsfoten

Bo tæt på lifter og langrendsspor.

Lövhammar

Hytten ved Lövhammaren er beliggende nær langrendsspor.

Panorama Mountain Lodge

Nyligt byggede huse med en magisk udsigt.

Ski lodge 1125

Beliggende i toppen af området Fjällterrassen.

Strandbacken

Bo nær Lofssjön og tæt på snescooterspor om vinteren.

Tallbacken

Prisværdige hytter nær skråninger og langrendsspor.

Uppvallen

Hytter nær langrendsspor og snescooterstier.

Utsikten Höglandet

Beliggende med en smuk udsigt over bjergene.

Lofsdalen er et godt skisportssted i Sverige, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet Isaberg, Kittelfjäll, Kläppen, Lindvallen, Mullsjö eller mange andre muligheder.

Antal pister i lofsdalen

pister 3 grøn

Grønne pister