airbnb.. 1

Hvem er Airbnb?

Airbnb, er på ingen tid blevet kæmpe store og udlejer boliger rundt i hele verden. Det er private personer der udlejer der boliger. Det gør altså du undgår et led i din bestille, et rejsebureau. Og deres kan prisen på den bolig du gerne vil leje hurtigt blive en del billigere.

Mit tip når man booker en bolig via Airbnb, sørg for at de har gode stjerner. Sørg for at spørge inde til vigtige ting som man gerne vil vide inden man ankommer, spørg om de kender til gode oplevelser i området.

Jeg har brugt Airbnb et par gange, alle gange succesfuldt. Mit Airbnb tip, til dig der gerne vil på skiferie og kan være omstillingsparat, så kan der være mange penge i at bestille 1-7 dage inden man skal afsted.

Hvor kan Airbnb tage dig hen?

Rundt omkring i hele verden

FAQ – Spørgmål om Airbnb

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Airbnb kendt for?

Airbnb er kendt som stedet, hvor man lejer en lejlighed, hus eller værelse af en privat person.

Kan man få en all inklusive skiferie på Airbnb?

Nej, på Airbnb kan du kun leje private boliger. Dermed ingen hoteller.

Kan det svare sig at leje en skilejlighed på Airbnb?

Det kan det bestemt, har man selv styr på alt det med fly, liftkort og ikke behøver skiguider – så kan man godt spare lidt.

Transportformer med Airbnb

Bil
Fly