Booking

Hvem er Booking?

Booking.com er for dig der gerne selv vil planlægge skiferien. Hos Booking kan du finde overnatningssteder rund i hele verden, de udlejer alt fra hoteller, lejligheder, resorter, villaer og chaleter. Det er klar flest hoteller og lejligheder.

Booking.com er lavet på 43 forskellige sprog og startede tilbage i 1996 i Amsterdam. Det startede som alle andre virksomheder, i det helt små. De er gået fra at være et lille start up til at være en af verdens største virksomheder inden for udlejning af boliger og salg af rejser.

Med Booking er det muligt at komme rundt over nærmest alt i verden. Derfor kan det være godt at bruge hvis du fx vil til Sydamerika på skiferie.

Hvor kan booking tage dig hen?

Rundt omkring i hele verden

FAQ – Spørgmål om Booking.com

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Sælger Booking.com skirejser?

Nej, de sælger udlejning af boliger – hvilket betyder man kan booke skihoteller, lejligheder, chalets mm. 

Fordele ved at bruge Booking.com

Der er typisk lidt penge at spare, da de er så store at de sammenligner priser fra andre sider og derfor typisk er de billigste. Dog er de også så store at du ikke mærker en virkelig høj service.

Ulemper ved at bruge Booking.com til skiferie?

Du har ingen skiguider, du skal selv stå for alt planlægning.

Transportformer med booking

Bil
Fly