Hvem er Shiroexperience?

Pt. er shiroexperience hjemmeside nede..

Shiroexperience er startet af de 3 unge gutter, Mads, Nikolaj og Martin. De planlægger de ultimative off-piste skirejser. Deres ture går til enten Myoko i Japan eller Lyngen i Norge.

Bestiller man en ferie hos Shiroexperience, så bliver der taget hånd omkring dig og din gruppe, ikke andre. I skal i back country med jeres egen guide. Der er kulinariske oplevelser som de tager der med på, de sørger for du kommer frem og tilbage til lufthavnen også.

De 3 unge gutter der står bag, bruger selv i løbet af året omkring 100 dage på ski. Altså passioneret unge mænd der elsker deres arbejde, det vil du komme til at mærke hvis du booker en offpist ferie hos dem.

Hvor kan Shiroexperience tage dig hen?

063 japan

Myoko

143 norway

Lyngen

Transportformer med Shiroexperience

Fly
FAQ – Spørgmål om Shiroexperience

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Shiro Experience lukket ned?

Deres hjemmeside er lukket ned, dog er der hvis planer om at de åbner igen.

Sælger Shiro Experience kun skirejser til Japan?

De har fokus på rejser til Japan, hvor fokus ligger i højt niveau og offpist i frisk puddersne. Så sælger de også rejser til Lyngen, Norge med fokus på touring.

Kontakt

 

Tlf: +45 28 60 04 85

[email protected]

Online

 

Shiroexperience.dk

Facebook – Shiroexperience