Skier
Skier
Trip tour sort

Hvem er Trip Tour?

Med Trip Tour går skiferien til Østrig.  De er såkaldte eksperter i skirejser til Østrig, og har i mere end 25 år arrangeret skirejser. Trip Tour har dansk guideservice i Østrig på deres destinationer som er – Westendorf, Kirchberg, Königsleiten, Sölden, Obergurgl/Hochgurgl og Fiss.

Trip Tour arrangerer familie rejser, gruppe turer og firma rejser. Ved deres destinationer har de aftaler med ski butikkerne i byen om at man kan få rabat på leje af udstyr, mellem 10-20% spare man.

Med Trip Tour, får du en skiferie hvor du ikke skal tænke på noget, du skal blot ankomme til destinationen og derefter skal du bare hygge dig, har du problemer så kontakter du dem bare og så klare de det problem der skulle være opstået.

Priserne hos Trip Tour ligger en den lave ende, hvilket de fleste ikke vil klage over.

Hvor kan Trip Tour tage dig hen?

003 austria

Westendorf

Kirchberg

Königsleiten

Sölden

Obergurgl/Hochgurgl

Fiss

 

FAQ – Spørgsmål om Trip Tour Skirejser

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Trip Tour?

Et mindre skirejsebureau, hvor kunden virkelig er i centrum. De har arrangeret skirejser siden 1993.

Sælger Trip Tour udelukkende skiferier til Trip Tour?

Det er korrekt, fokus ligger udelukkende i Østrig, som er et land som lever af skisæsonen – for at give dig den bedste mulige oplevelse, er deres destinationer nøje udvalgt. De sælger til nogle mindre kendte skidestinationer, som de fleste danskere ikke har besøgt før. Det betyder selvfølgelig også at prisen er skarp.

Transportformer med Trip Tour

Fly
Bil
Bus
Lokation

 

Hulvejen 34

3400 Hillerød

 

Kontakt

 

Tlf: 39 62 19 30

[email protected]

 

Online

 

Triptour.dk

Facebook – Trip Tour