Brugteskii

Hvem er Brugteski.dk?

Brugteski er stedet for dig der ikke vil ud og købe nye ski til en langt højere pris. Hos Brugteski får du et par ski som er klargjort så de er klar til pisterne. Det er noget vi fra Skier anbefaler mange nye på ski at gøre brug af. Flere af deres ski kan du købe med en besparelse på over 70% af prisen på et par nye ski.

 De sikre dig kvaliteten og sikre at du kan komme på din første skiferie billigt. Flere steder betaler du op mod 700-1000 kr. for at leje et par ski i en uge. Hos Brugteski kan du købe et par brugte ski til en pris på omkring 1000-3000 kr alt efter hvilken model du gerne vil have. Det vil altså sige at køber du dig et par ski første gang du skal afsted, så er de tjent hjem efter en til 2 uger på ski og du har dit ejet par ski.

Mange finder ud af at det er møg dyrt at leje ski hver gang man skal afsted, og finder frem til hvis du køber et par ski i en butik er det dyrt i første gangs køb og man skal afsted op til 4-6 gange før det kan svare sig, og op til 8 gange hvis du skal have støvler og skistave med. Derfor kan det være en god ide at købe et par brugt til at starte med.

Bliver du bidt af det med at komme på skiferie, så kan du altid sælge det par du har købt. Og købe dig et par nye, sørg dog for at du køber dig et par ski der passer til dig, og ikke bare køb efter hvordan de ser ud, den fejl laver alt for mange.

Brugte ski er startet af 2 unge ski elskere, Sigurd og Victor som begge har en forkærlighed for skisporten.

Brugtesi.dk sælger disse mærker

Brugteski sælger flere brands, da de sælger brugte ski er det forskelligt hvilke brand de har på lager.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Brugteski.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Atomic logo rød
Blizzard logo sort
K2 logo sort
Rossignol logo
Salomon logo
Head logo sort
Lokation

 

Adresse – Bolsvej 12, 5500 Middelfart

 

Kontakt

 

Telefon nr – 60 55 89 54

Email – [email protected]

 

Online

 

Brugteski.dk

Facebook – Brugteski.dk