Vælg en side

Skiferie til Ramsau

Ramsau am Dachstein også ski som ”Ski Rittisberg” er et familieområdet, som er egnet til alle om man er ny eller erfaren på ski.

Området går op til 1700 meters højde, derfor vil du også opleve at skiområdet er dækket godt til at snekanoner for at sikre en så lang sæson som muligt. Priserne i området er helt fair.

Ramsau am Dachstein byder på 23 km pister, 10 lifter, gode sneforhold grundet Dachstein gletsjeren. Der er en fun slope hvor der er sat figure osv op, som kan være sjovt for børnene.

6,5 km lang kælkebane bemærk dog at de kun holder åbnet 3 dage om ugen som er tirsdag, onsdag og fredag fra 19:00 – 22:00, 220 km langrendsspor.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Ramsau

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Ramsau3 optimized
Ramsau2 optimized
Ramsau1 optimized
Ramsau2 optimized

Priserne i Ramsau

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos schladming-dachstein.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr her, sport2000rent.com.

food

Restauranter

Ramsau Dachstein har et par spisesteder, men eller ligger der byer meget tæt på som har flere steder, i området er der. Waldschenke Ramsau, Zur Gruberstube, Alfredo’s Rostaria, Cafe-restaurant Walcher og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Ramsau, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
hotels.com logo
Booking
Video fra Ramsau
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.