7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Les Arcs er et vidunderligt skisportssted, der tilbyder dig et bredt udvalg vidunderlige afterskibarer at vælge imellem. Disse afterskisteder er kendt for at være unikke og skiller sig ud fra resten af mængden. Ved at tilbyde dig en bred vifte af muligheder sikrer du, at du vælger et sted baseret på dem du er af afsted på skiferie med til Les Arcs. Med muligheder, der sniger sig op fra alle aspekter, har vi listet de bedste muligheder fra dans på bordene, livemusik, mad og natteliv.

Skiferie til Les Arcs, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, ClubMed, Agoda

Skileje i Les Arcs: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Arcs: CheckYeti

L’Arpette

l’Arpette, Les Arcs
7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

Beliggende nær snowparken og Arpette-liftene ligger L’Arpette. Baren har en stor terrasse og tilbyder et udvalg af cocktails og drinks, som du kan nyde med lyden af en live DJ, der spiller hver onsdag eftermiddag. Det giver dig en oplevelse, der er et must, og som skiller sig ud fra de andre Apres Ski oplevelser i området. En af de bedste ting ved L’Arpette er, at baren forvandler sig til et fuldt festlokale efter kl. 21.00, hvor du kan danse natten lang.

Det er altså kun om onsdagen, de andre dage lukker stedet når solen går ned omkring kl 16:30-17:00.

Højdepunkter:

  • Efter kl. 21.00 går du tilbage ved hjælp af et fakkellys
  • En live DJ spiller hver onsdag
  • Larpette-lesarcs.com

Igloo Village

Igloo Village les arcs
7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

Igloo Village i Les Arcs byder på en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Forestil dig at tilbringe en hel dag på de mest fantastiske pister, for derefter at slutte dagen i en isbar. Her finder du en stor iglo, der er bygget helt af sne, med udendørs og indendørs siddepladser. Et sted, hvor du kan nyde stemningen, drikkevarer og endda danse dit hjerte ud.

Højdepunkter:

  • Åbent indtil kl. 17.00
  • Live musik og gode drinks
  • Nyd isskulpturer mod et ekstra gebyr
  • Village-igloo-arcs.com

La Folie Douce

La folie douce, Les Arcs
7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

La Folie Douce er et fantastisk sted, der tilbyder fodgængeradgang ved hjælp af en gratis gondoltur. Når det kommer til underholdning, finder du en vanvid i cabaret-stil med en række akrobatik på programmet. Når du tager til stedet om dagen, kan du vælge mellem tre vidunderlige restauranter, der tilbyder førsteklasses retter i et fantastisk miljø. Som alle andre La Folie Douce barer gælder det om at komme i god tid, for at få et bord.

Højdepunkter:

Le Panoramic

Le Panoramic, Les Arcs
7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

Tilbyder en fantastisk udsigt med et udvalg af Apres-Ski drinks, der vil booste din krop og dit sind. Når du er i Le Panoramic vil du blive overrasket af den enkle skønhed, som denne verden har at byde på, med masser af stole til at sikre, at alle har en vidunderlig tid.

Højdepunkter:

Red Hot Saloon

Red hot saloon, Les Arcs
7 Bedste afterskisteder i Les Arcs

Red Hot Saloon har et rustikt hitdesign, der kommer med et rummeligt udendørs sidd