De 11 beste hoteller i Les Deux Alpes, Frankrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Les Deux Alpes i Frankrig er kendt for sine 2 gletsjere, som er de 2 største skibare gletsjere i Europa samt deres gode hoteller, der gør enhver skiferie uforglemmelig. Skiområdets naturskønne dal strækker sig langs byens hovedvej, og med pister på begge sider kan man finde noget der passer til ens niveau. Les Deux Alpes ligger lige op af Alpe d’Huez og det er faktisk muligt at komme med en helikopter over til det andet området for en pris på omkring 70-80 euro hver vej. Det er en oplevelse, samt hvis man ikke har stået i Alpe d’Huez før, så er Saranne og Le Tunnel også noget du skal prøve hvis du er en erfaren skiløber.

Skiferie til Les Deux Alpes, kan købes hos: Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, Agoda

Skileje i Les Deux Alpes: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Deux Alpes: CheckYeti

 

Vi har taget et kig på nogle af de bedste hoteller i Les Deux Alpes:

Hotel Chalet Mounier

Hotel Chalet Mounier, Les Deux Alpes
De 11 beste hoteller i Les Deux Alpes, Frankrig

Drevet af den samme familie siden 1933, byder Hotel Chalet Mounier på en perfekt kombination af autenticitet og kvalitet. Med sin charmerende chalet-arkitektur, trævægge og bjælker, tager hotellet sine deres gæster på en rejse tilbage i tiden, mens de fortsat leverer moderne faciliteter.

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er et centralt fokus for Hotel Chalet Mounier. Fra de lokalt indkøbte, økologiske ingredienser på menuen til den bæredygtige honning høstet fra hotellets egne bistader, gør hotellet en indsats for at beskytte miljøet og støtte lokalsamfundet.

Gastronomi af høj klasse

Hos Hotel Chalet Mounier kan man få en gourmetoplevelse. Hotellets à la carte-restaurant, Le P’tit Polyte, har modtaget en Michelin-stjerne for deres enestående kombination af den traditionelle franske smag og moderne kreativitet. Uanset om du vælger morgenmad eller opgraderer til halvpension, er en aftensmad på hotellet noget man skal prøve.

Spa faciliteter

Efter en dag på pister eller efter endt afterski, kan man slappe af i hotellets luksuriøse spa, hvor en indendørs swimmingpool og boblebade venter. Afslut dagen med en drink i baren.

Hotel Chamois Lodge

Hotel Chamois Lodge, Les Deux Alpes
De 11 beste hoteller i Les Deux Alpes, Frankrig

Hotel Chamois Lodge, som ligger i hjertet af Les Deux Alpes, byder på en kombination af moderne faciliteter og traditionel charme. Deres centrale placering gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at være tæt på både lifter og byens livlige natteliv.

  • Beliggenhed: En kort gåtur fra lifter og pister, med afterski-barer og restauranter lige rundt om hjørnet.
  • Gastronomi: Hotellets á la carte restaurant byder på en række sæsonbetonede lokale og internationale delikatesser. Og med en velforsynet vinkælder er der altid noget for enhver smag.
  • Afslapning: Træt efter en dag på skiløjperne? Nyd en drink ved pejsen i hotellets bar, der er åben fra morgen til aften.
  • Værelser: Med mulighed for at vælge mellem værelser, der kan rumme 2 til 4 personer, er Chamois Lodge perfekt for par, familier og vennegrupper.

BASE CAMP LODGE, Les Deux Alpes

BASE CAMP LODGE, Les Deux Alpes
De 11 beste hoteller i Les Deux Alpes, Frankrig

Når tradition møder modernitet, får man BASE CAMP LODGE i Les Deux Alpes. Dette hotel tilbyder ikke kun komfort og fine faciliteter, men også en unik atmosfære, der skiller sig ud.

  • Beliggenhed: Kun 2 minutters gang fra byens centrum og 4 minutter fra den nærmeste skilift.
  • Indretning: En livlig og moderne fortolkning af den alpine stil. Værelserne byder på træpaneler formet som bjerge og lamper i form af fyrretræer.
  • Faciliteter: Afslut dagen med en drink ved pejsen i loungen eller forkæl dig selv med en tur i saunaen.

Hotel Club MMV Le Panorama